2777
2789
عنوان

دعوای 15 ساله من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا 15 سال گذشته و هر چند ماه یبار شوهرم راجع به این قضیه دعوا درست میکنه و من رو به حد جنون میرسون ...

ب اون یکی خالت زنگ بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
بعد از کلی بحث گفتم زنگ میزنم به خالم که ثابت بشه گفت باشه گذاشتم رو اسپیکر به خالم گفتم خاله یادته ...

واای چرا اخه.

یه قرآن بردار به همون شب قسم بخور و تمومش کنید این بحث رو

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
حالا نمیدونم چکار کنم اصلا حق با کیه من 15 سال با شوهرم پاک زندگی کردم کوچکترین خطایی نکردم اما دارم ...

کاش همون وقت به اون یکی خالت یا بچه هاشون که باهاتون بودن هم تماس می‌گرفتی 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
کاش همون وقت به اون یکی خالت یا بچه هاشون که باهاتون بودن هم تماس می‌گرفتی

شوهرم نذاشت هر چی گفتم گفت دیگه بسه بچه های خالم یکی 5 ساله بود یکی شیرخوار دختر این خالمم 6 سالش بود 

وااا خالت چرا باید بترسه😐ای بابا همون اولس باید زنگ میزدی چرا اینجوری گفت خالت

زندگیم رو خراب کرد با این کارش. 

حالا من 15 ساله دارم زندگی میکنم بدون هیچ خطایی ولی شوهرم دست بردار نیست نمیدونم حق داره یا نه 

واای چرا اخه.یه قرآن بردار به همون شب قسم بخور و تمومش کنید این بحث رو

هر چقدر قسم میخورم گریه میکنم دعوا تهدید به جدایی دو سه ماه خوب میشه دوباره شروع میکنه بخدا این آخری به خودکشی فکر کردم حتی 

شوهرم نذاشت هر چی گفتم گفت دیگه بسه بچه های خالم یکی 5 ساله بود یکی شیرخوار دختر این خالمم 6 سالش بو ...

باید بدون گوش کرذن به حرفس به اون یکی خالت زنگ میزدی که اینجوری نشه الانم یروز دوتا خالتم بیار خونت به شوهرتم نگو اگه بگی باز میگه نه نمیخواد زشته 

بگو به حون بچه هاشون قسم بخورن و بگن و توضیح بدن 

اخه ۱۵سال این بحث کش دادن نداره 

اگه شک داشت همون موقع باید یا تمومش میکرد یا هم میزاشت ثابت کنی 

باید بدون گوش کرذن به حرفس به اون یکی خالت زنگ میزدی که اینجوری نشه الانم یروز دوتا خالتم بیار خونت ...

میگه باهاشون تبانی میکنی. میترسم دوباره خاله هام حرفه‌ای چرت و پرت بزنن اوضاع بدتر بشه 

زندگیم رو خراب کرد با این کارش. حالا من 15 ساله دارم زندگی میکنم بدون هیچ خطایی ولی شوهرم دست بردار ...

اون شک تو وجودش مونده ولی خب حق نداره چون خودش نزاشته همون اول زنگ بزنی و ثابت کنی

بعدم تقصیر خالت شده بیشتر 

یا کلا توجه نکن به حرفش بزار بگه 

یا هم خاله هاتو دعوت کن حتی اونی که دعواشون شده بگو زندگی من در خطره بیایید توضیح بدین تموم بشه دیگه