2777
2789
عنوان

روزمرگی هاتون چطوره

125 بازدید | 10 پست

روزمرگی خودم کسل کننده اس همه روزا و شبا مثل هم 

شب تا صبح بیدارم سرم توگوشی تاظهر که خوابم بیدار شدمم همینه داستان تا فردا صبحش 

حالا این وسط یه غذایی و ظرفی سرسامون میدم 

یه روز میون هم باشگاه و هفته ایی یبار هم شام بیرون 

دیگه هیچی 

شماها چطوره روزاتون 

یکنواخت یا پر از اتفاق؟ 

صبح بیدار میشم میرم سر کار ظهر میام ناهار میخورم میرم سر کار شب میام می‌خوابم 

هفته ای یکی دوبار هم لباس میشورم و خونه جارو میکنم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه میرم

وقت بشه میخوام زبان المانی شروع کنم بخونم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

من دانشگام تموم شده بیشتر حوصلم سرمیره زبانمم درحد B2 بود ولش کردم دوباره میخام برم

من تا الان انگلیسی میخوندم

الان میخوام المانی رو به عنوان زبان ۴ شروع کنم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

ای بابا بنظرتون چکار کنیممجردیم حالا با دوست پسری یکی بیرون میرفتم الان که شوهرمم پایه هم نیست چکار ...

حالا شهر زندگی ما جای بیرون رفتن هم نداره

باز خوشبحال تهرانیا

به جز انگلیسی زبان های دیگه کاربردی هم دارن؟اگه دارن بعنوان زبان دوم بجز انگلیسی چه زبانی بهتره

بستگی به علاقت داره

من خودم فارسی عربی انگلیسی بلدم

الان تو فکر المانیم

ترکی هم فقط با سریال نگاه کردن کلمه یاد گرفتم

ادم هر چی بیشتر زبان بلد باشه خوبه ضرر نداره