2777
2789

امروز با سلتکان بسیجمون دعوامون فقط بگین چطور بکشمش اخه فرق سرم سوخت وقتی ازدواج با اون دختر قد کوتاه خوش مانتو مو مشکی  ىؤ با حيء اكرد هي بس كي نماز بيدارم مكه كسي پیدا میشه مثل خودش بنظرتون هي برام  دعا يكي بجاش نماز صبح بي دارم کنه که دار تنهایی کشتم جدی مخصوصا دعا یه دختر قد بلند چادری پیدا بشه نماز بیدار کنه 

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی فهمید استارتر چی گفت

نفهمیدین واقعا ببخشید

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم