2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس پسر دوس دختری

درواقع یک چیز بدی که جامعه متوجه شده اینکه روابط در حد رل یک نوع گناهه(میتونه به دلیل تعصبات مذهبی هم باشه)ولی درواقع اگه اصلشو بخوای بعضی از افرادی هم که چنین روابطی دارن شاید نامزد نکنن ولی رابطه هاشون اکثرا سالم تر از ازدواج های سنتی هستش و اگه رابطه واقعا سالم بمونه میتونن حتی باهم زندگیشون رو تشکیل بدن؛حقیقتا خودم توی خانواده ای بزرگ شدم که برادرام این تجربیات داشتن و من میدیدم و میفهمیدم،و خب دلیل ناپایداری بعضی از این رابطه ها میتونه تنوع طلبی یا رل زدن توی بلوغ باشه،ولی در جمع،کلیت این رابطه ها اگه رابطه سالمی باشن مشکلی ندارن و اکثرا مردا و خانومای ضعیف هستن که نسبت به شکست این روابط احساس افسردگی میگیرن

درواقع یک چیز بدی که جامعه متوجه شده اینکه روابط در حد رل یک نوع گناهه(میتونه به دلیل تعصبات مذهبی ه ...

ببین من دختر میشناسم که چندین ساله با ی پسر تو رابطه س رابطه شون خوبه منتها پسره دانشجویه و از ی شهر دیگه س و به هیچ عنوان هم نمیخواد شهر دختر موندگار بشه دختر هم بدلیل شرایطی مثل کار و...نمیتونه شهر پسر بره،یعنی امکان کاتشون بابت شرایط خیلی زیاده و از اول هم مشخص بود تفسیرت از این رابطه چیه

اره همین که فکر می کردم یه هم صحبت دارم برام کافی بود

اها عزیزم ممنون از جوابایی که دادی کمک کننده بودن برام پیام قبلی ی شرایطی رو توصیف کردم ممنون میشم بخونی و نظرتو بگی درموردش لطفا

ببین من دختر میشناسم که چندین ساله با ی پسر تو رابطه س رابطه شون خوبه منتها پسره دانشجویه و از ی شهر ...

عزیزم من از جزئیات خبر ندارم ولی به نظر میاد این دو تا واقعا همو دوست دارن و به خاطر همین با شرایط کنار اومدن ولی معلوم نیست رابطه شون دووم داشته باشه

عزیزم من از جزئیات خبر ندارم ولی به نظر میاد این دو تا واقعا همو دوست دارن و به خاطر همین با شرایط ک ...

ممنونم عزیزم پس ب نظرت ممکنه رابطه شون ادامه دار بشه حتی بعد رفتن پسره

ببین من دختر میشناسم که چندین ساله با ی پسر تو رابطه س رابطه شون خوبه منتها پسره دانشجویه و از ی شهر ...

خوب دوست عزیز همه افراد که توی یک نفر جا نگرفتن،اینکه نمیخوان رابطش رو جدی کنه به دلایلی میتونه برگرده که میتونه اجتماعی یا اعتقادی و غیره باشه،ولی زمانی که ۲ نفر باهم باشن اگه رابطه سالم باشه موندگار ولی اگه خیر ممکنه به جدایی بکشه

خوب دوست عزیز همه افراد که توی یک نفر جا نگرفتن،اینکه نمیخوان رابطش رو جدی کنه به دلایلی میتونه برگر ...

میدونم منم منظورم این نبود  سوال بود برام ی همچین موقعیتی چون اگر کات بشه بخاطر صرفا شرایطشونه نه مسائل اخلاقی و تنوع طلبی و... و این دردناکه و برام سواله که طرفین مخصوصا دختر اذیت نمیشه ؟؟