2777
2789

عزیزم الهی که به حق حضرت زهرا مشکلی نباشه

بازم خداروشکر ۳۵ هفته جنین تقریبا کامله نگران نباش 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نارادت وزنشم :(

عزیزم واقعا اینو از من خواهرانه گوش کن

من الآن بچه م داره ۵ ماهش میشه 

وقتی دنیا اومد بالای ۴ کیلو بود که مجبور شدم سزارین کنم 

با این حال همه میگفتن چقدر بچه ت ریزه 😐😳 دکتر گفت اندازه بچه دو ماهه ست کجاش ریزه؟! 

خواستم بگم حتی اگه بچه ۵ کیلویی دنیا بیاری همه سرزنشت میکنن و میگن بچه فلانی ۶ کیلو بوده 

پس الان فقط و فقط به فکر سلامتیش باش چند ماه شیر خودتو بهش بدی یا اگه نشد شیر خشک هم دادی مطمئن باش سریع وزن میگیره یه بچه رو آورده بودن بهداشت با وزن ۲۳۰۰ اومده بود دنیا ولی ماشاالله توی ۴ ماهگی با پسر من هم وزن بود پس اصلا غصه این چیزا رو نخور

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
عزیزم واقعا اینو از من خواهرانه گوش کنمن الآن بچه م داره ۵ ماهش میشه وقتی دنیا اومد بالای ۴ کیلو بود ...

خب وزن اولیه روی خیلی چیزا اثر داره 

حرف دیگران اصلا مهم نیست برام وگرنه

خیلی ممنون از امیدی که دادید :)

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

خب وزن اولیه روی خیلی چیزا اثر داره حرف دیگران اصلا مهم نیست برام وگرنهخیلی ممنون از امیدی که دادید ...

روی هیچی تاثیر نداره عزیزم 

من خودم بچه هفت ماهه بودم دنیا اومدم ، نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی از نظر هوشی از همه هم سن و سالام جلو تر بودم حتی زود تر از همه راه رفتم ، حرف زدم و ... 

سوره لقمان رو چندین بار بخون با وضو 

من واسه پسرم خوندم ماشاالله خیلی باهوش شده 

چطوری رها ؟

وضعیت بچه خوب بود ؟ خودت خوبی ؟ زایمان کردی یا نه؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

چطوری رها ؟وضعیت بچه خوب بود ؟ خودت خوبی ؟ زایمان کردی یا نه؟

سلام عزیزم زایمان کردم

خوبیم خداروشکر

فعلا با زردی بچه مشغولیم

سلام عزیزم زایمان کردمخوبیم خداروشکرفعلا با زردی بچه مشغولیم

خداروشکر 😍

خدا حفظتون کنه در کنار هم 😘

اسمشو چی گذاشتین ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

سلام رها جون خوبی عزیزم انشاالله که قدمش خیر و پر برکت باشه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه اسمش رو چی ...

سلام عزیزم 

ممنون 

امیررضا