2777
2789
عنوان

بدترین ژنی که بهتون به ارث رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 118 پست
آدمی هستم ک وقتی ناراحتم نمیتونم ارتباط بگیرم با بقیه و بگم مشکلم اینه و این خیلی بیشتر از اونی ک ظا ...

منم همینطور

ناراحتم نمیتونم درست بیان کنم حتی با اینکه ادم خیلی اجتماعی و زبون بازی هستم 

ناتوانم در این کار و بقیه فک میکنن برام مهم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شوهری دارم به شدت دختر دوسته. ولی من خدا بعد پسرم دیگه بهم بچه نداد. همیشه از خدا دختر خواستم کل ...

ایشالا که خدا یه گل دختر خوشگل بهت بده و روز به روز زندگیت گرمتر بشه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

یه شوهری دارم به شدت دختر دوسته. ولی من خدا بعد پسرم دیگه بهم بچه نداد. همیشه از خدا دختر خواستم کل ...

چقدر اینجوری سخته امروز شنیدم یه زنه خیلی زایمان سخای داشته طبیعی بوده دو روز درد میکشیده دکترا از اول بارداریش گفتن بچه ناقصه و نباید دنیا بیاد شوهرش مخالفت کرده و بچه رو نه ماه تو شکم زنه گزاشته حین زایمانم دکترا میگن عملش کنیم مرده مخالف میکنه زنه چقدر درد میکشه بچه به دنیا میاد ولی ناقص بوده و شبیه بچه نبوده به مرده نشون میدن و میندازن تو سطل اشغال((((((

تا میام حرف بزنم و از خودم دفاع کنم یا یه موضوعی حق با منه ولی دارن نا حقی میکنن اشکم در میاد مادرم ...

من ناراحت بشم خودمو میتونم کنترل کنم ولی خدایی نکرده یکی بهم دلداری بده حس ناتواتی و ضعیفی انقدر زار میزنم 

چجوری هم خجالتی میشه بود هم پرو 😂😂ولی خب من پرو نیستم اصلا حتی یک درصد

مغرور و پرو خیال کردم 

نمیدونم چرا من معذرت میخوام داشتم تایپم میکردم با خودم گفتم چجوری هم پروعه هم خجالتییی