2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چم شده حالم بده

64 بازدید | 6 پست

حوصله هیچی ندارم

تنهام تو خونه

تو فکر اینم قرص بخورم اروم شم

ولی نمیخوام قرص خوردنه اسیب بزنه یا تموم شه یا هیچی نشه 

خیلی وقته ارامش دوره ازم کلافه‌ شدم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

چرا آرامش نداری باید پشتش دلیلی داشته باشه بهم بگو☘️🌟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درحالی که خیلی دلیل داره هیچ دلیلیم نداره

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
نزدیک ب پری هسی؟یا کلا همیشه اینطوری

تقریبا همیشه همینطوریم

افسردگی ماژور دارم ولی خیلی وقته حتی نمیتونم گریه کنم نمیدونم هیچی حس نمیکنم ولی انگار دارم منفجر میشم نمیدونم منظورم میزسونم یان

عزیزم منم عین ایشونم ولی واقعا انقد ب وقتش کسی نبوده ک همراهت باشه الان شاید باورت نشه من ناراحتم نمیدونم باید چیکار کنم

خیلی بده ن ؟  :)

تقریبا همیشه همینطوریمافسردگی ماژور دارم ولی خیلی وقته حتی نمیتونم گریه کنم نمیدونم هیچی حس نمیکنم و ...

خب احتمالا به این دلیل میتونه باشه ک قبلا یک سری اتفاقات ناخوشایند برات افتاده و افسرده ات کرده... و دنبال درمان کامل هم نرفتی.. یا نصف نیمه رها کردی..هر چند ارامبخش هاو یا مشاور تا حدی میتونه ارومت کنه .. در کل اگر چیزی باعث ناراحتیت شده در زمان گذشته باید خودت روی خودت کار کنی و بهش پر و یال ندی سر خودت گرم کنی ک ب چیزهایی ک باعث ناراحتیت شده فکر نکنی... زمان همچی رو تقریبا ح میکنه... اگر هم ک جنبه ارثی باشه و یا ذاتا ادم حساسی هسی اونم باز بحثش جداست ... در کل خودت باید بخودت کمک کنی.... افکارت ...منفی سعی کن فکر نکنی...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒