2777
2789

ميخوام ماماى همراه بگيرم دكتربهم خانم صيادى معرفى كرده يكى ازدوستامم خانم اعتمادى ماماى همراه زايمان اولمم خانم ثاقب راى كه زيادازش راضى نبودم آخه هى ازپيشم ميرفت نميدونم كيوبگيرم واسه زايمانم شماكسى روميشناسيدكه كارشوديده باشين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسته تو سزارين ميگن صداي بريدن شكمتو ميشنوي!؟

نه 

چرته

من ۴۵روز پیش زایمان کردم

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز

من 2سال پیش زایمان کردم،باوجود اینکه مامای همراه هم داشتم بعداز 12ساعت درد کشیدن سزارین شدم،اما درمجموع از مامای همراهم خیلی راضی بودم....

واسه سزارین دیگه بیهوشی کامل شدم

در دلم جایی برا هیچ کس غیراز تو نیست.....گاه یک دنیا فقط با یک نفر پر میشود...