2777
2789

پسرم کمبود هورمون رشد داره 

دکترش اول سیناتروپین تجویز کرد ، خیلی درست جواب نداد 

الان سوماتروپین تجویز کرده 

میترسم براش بزنم از بس بد میگن‌در موردش 

خدایا کمکم کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکتر فروغ صاکی من روزی سه لیوان شیر محلی میدم بهتر جواب میده

بچه من نمیخوره 😐

دارو چی بهش داده دکتر ؟ 

مال من که ارژیتال و یه مشت مولتی ویتامین که بنظرم همش الکیه 

خدایا کمکم کن...
بچه من نمیخوره 😐دارو چی بهش داده دکتر ؟ مال من که ارژیتال و یه مشت مولتی ویتامین که بنظرم همش الکیه

منم ال ارژنین داده قرص آمپول رشد شبی 18کلیک الان علائم بلوغ داشت سوزن هم داده ماهی یکی که بلوغش به عقب بیفته

منم ال ارژنین داده قرص آمپول رشد شبی 18کلیک الان علائم بلوغ داشت سوزن هم داده ماهی یکی که بلوغش به ع ...

امپوله خوب اثر می‌کنه ؟ 

خدا کنه اثر کنه ،پسر من خیلی ریزه

بدبختی وزنش هم اضافه نمیشه خیلیا با آمپول رشد دکتر اضافه وزن میشن حالا 😬

برای پسرم چون سیناتروپین اثر نکرد ،سوماتروپین داد که شوک وارد کنه بهش، دیگه الان چند وقته حس میکنم رنگش هم زرد شده 

آخه بچه ما که هورمون میزنه نباید یه کم بیشتر رشد کنه و برسه به اون همسن هاش؟

خدایا کمکم کن...
منم ال ارژنین داده قرص آمپول رشد شبی 18کلیک الان علائم بلوغ داشت سوزن هم داده ماهی یکی که بلوغش به ع ...

راستی ،پسر من سیناتروپین که میزد عرقش بوی بد میداد،الان که سوما میزنه دیگه بود نمی‌ده 

خدایا کمکم کن...
امپوله خوب اثر می‌کنه ؟ خدا کنه اثر کنه ،پسر من خیلی ریزهبدبختی وزنش هم اضافه نمیشه خیلیا با آمپول ر ...

عزیزم من پیام های شما رو دون دونه از تاپیک های  مختلف میگرذم پیدا میکنم میخونم.

سوماتروپین همون امپولی هست ک قلمی نیست و مثل امپول های دیگه باید عضلانی تزریق بشه هست؟؟درسته؟؟

راستی ،پسر من سیناتروپین که میزد عرقش بوی بد میداد،الان که سوما میزنه دیگه بود نمی‌ده

اخه سوماتروپینی ک شما میگید اگر بازم قلمی باشه همون سیناتروپین هست فقط دوزش فرق میکنه.پنج میل داریم و ده میل.احتمالا الان شما دارید همون سیناتروپین ده میل رو میزنید.

امپوله خوب اثر می‌کنه ؟ خدا کنه اثر کنه ،پسر من خیلی ریزهبدبختی وزنش هم اضافه نمیشه خیلیا با آمپول ر ...

اگر براتون امکانش هست میشه عکس امپول پسرتون رو برام بفرستید.ذهنم درگیر شده ک اینا سوما چی هست.منم ب دکتر دخترم بگم.