خانماااا کمکم کنید همیشه یبوست دارم هفته ای یکی دوبار اما الان یه هفتس خیلی درگیرم شدید تر شده با احساس دفع میرم توالت اما هیچی نمیاد عذر میخوام....ملین های طبیعی آلو بخارا لواشک طبیعی میوه سوپ هرچی بگم خوردم ملین های شیمیایی روغن کرچک بیزاکودیل شربت لاکسی ژل هرچی بگی خوردم الانم سه قاشق روغن زیتون خوردم ببین همه ی اینا حتی تا پای توالت هم نبرده منو واقعا خسته شدم کمر درد و سردرد گرفتم واسه دفع نکردن دیروزم رفتم ازمایش چکاپ دادم شاید از تیرویید باشه واقعا سردرگمم دیگه هیچی جواب نمیده غیر اینا یه راهکار جدید بدید لطفا عذاب میکشم یه هفتس
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از عطاری ده تخم بخر..صب ناشتا با اب جوش هل کن و بخور
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
می توتی برنج نخوری؟ سحر خیزی و تحرک صبحگاهی و ورزش.کیوی خورش الو اسفناج و سوپ جو..
بنظرم با خورد وخوراک درست بشو نیست تو این ی هفته دیگه حداقلش با روغن کرچک و بیزاکودیل باید درست میشد هر هشت ساعت میخوردم اما ببین اصلا انگاری نخوردمش بی تاثیره دیگه کار از الو و کیوی و سوپ گذشته🥺😔