2777
2789
عنوان

خانما لطفا یه شغل توخونه بهم بگین

73 بازدید | 5 پست

همین الان ازشوهرم یه چیزی خاستم نه گفت خیلی دلم شکسته  خیلی وقته خرید نکردم  میگم فردا برم لباس خونگی بخرم میگه نه وسایل آرایشام همه تموم شده 

دلم برای هیچ کدوم اینادرد نمیکنه ک چرا لباس ندارم چرا آرایش ندارم خرج نمیکنم دلم برااین درد میکنه ک همش توخونه محتاج شوهرمم تاپول بده یچیزی بخرم همش با غر منت من خیلی بی دست وپا هستم ک همش محتاج کسی دیگه ام  امشب خیلی گریه کردم  اونایی ک توشرایط منن خیلی خوب میفهمن چی میگم همش احساس سرخوردگی میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین شاپ

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

منم خیلی سخته. ولی همسرم ساپورت میکنه خسیس بازی درنماره هیچ وقت ولی واقعا دوس دارم درامد داشته باشم ولی هیچ.حس بدی دارم تو جامعه از ازخودم درامد ندارم. 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰