2777
2789

هر دو راه رو هم دوست دارم هم ازشون متنفرم 😑😭 از بقیه هم میپرسم همش میگن خودت میدونی

الان موندم چه غلطی کنم نشستم گریه میکنم اینجوریم که میگن خب انجام بده میگم نهه نمیخوام . بعد میگن خب نکن میگم اخه دوست دارم انجام بدم😐 

متنفرم از این حال و اخلاقی که دارم همش دو دلم😭😭😭😭😭

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که همیشه خدا بر سر دوراهی بودم 

نمیتونم تصمیم بگیرم 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

واقعیت بگم جایی که برام سخته تصمیم گیری تصمیم نمی گیرم به زمان می سپرم و اکثرا خودش حل کرده ولی اگه انتخاب مهم باشه بالاخره یکی به سختی انتخاب میکنم همین دیگه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

واضح توضیح بده تو چه دوراهی گیر کردی بگو کمکت کنیم

درمورد یه سفره

اصلا دوست ندارم برم خیلی رفتم بعد واقعا پولمو نیاز دارم برای یه کاری و اگه برم چند میلیون عقب میوفتم. ولی از یه طرف هم اگه بقیه برن بهشون خوش بگذره من اینور آتیش میگیرم که چرا نرفتم😑😭 

متاسفانه هر تصمیمی میگیرم همش پشیمون میشم

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

در چه موردی؟ مشورت کن با اهلش

گفتم الان🥺 

درمورد یه سفرهاصلا دوست ندارم برم خیلی رفتم بعد واقعا پولمو نیاز دارم برای یه کاری و اگه برم چند میل ...

من اگه جات بودم نمی‌رفتم چون اون پول و میگی نیاز داری 

بری برگردی پشیمونی چرا رفتی