2777
2789
عنوان

مردای چند زنه

298 بازدید | 31 پست

چرا مردا حق دارن چندتا زن بگیرن؟یکی من قانع کنه😑😂خب چی میشد اونام مثل زنا  باید ی همسره میبودن 

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

مرردی که شرف داشته باشه یه زن میگیره حتی زنشم فوت کنه نمیگیره عین پدر من

ولی دایی بی عقم سه تا زن داره همزمان

نمیفهمم سه تا زن به چه دردش میخوره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرانی بابت اینه دی ان ای بچه مشخص نباشه😂😂😂😂😂😂😂

این ادما از گوه کثیف ترن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چندزنه گرفتن هم خیلی شرابط سختی داره بایدخیلی انسان باشی وهمسرت راضی باشه اینوکه میان رسمش می کنند اینها سواستفادع هس بعدشم دوران قدیم اسون بوده برای خانوم ها جزسنت بوده اماالان فرق کرده.کلا حس خوبی نیس درکت می کنم

درکش نمیکنم والا

منم نمیگم زنا چند تا شوهرکنن خیلیییی چندش اییی ولی مثلا میگم مردا چی دارن ک هیچی ازشون کم نمیشه

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

چون پدر مادر بچه باید معلوم باشه....مادر که در هرصورت مشخصه کسیه که به دنیا میارش.. این پدره که نامشخص می شه😁😁باید یه شوهر باشه تا بدوننن بابا اینه

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش
نگرانی بابت اینه دی ان ای بچه مشخص نباشه😂😂😂😂😂😂😂این ادما از گوه کثیف ترن

نگرانی من چرا خاهر

چون پدر مادر بچه باید معلوم باشه....مادر که در هرصورت مشخصه کسیه که به دنیا میارش.. این پدره که نامش ...

این جوری بهش فکر نکردع بودم راست میکی😂♥