2777
2789

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون عالی باشه

من تازه عروسم و ۳ ماهه اومدم خونه خودم و با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم 

منو راهنمایی کنید 🙏 و بی زحمت همه سوالامو جواب بدید ، پیشاپیش حلال کنید وقتتون گرفتم🌺

شما چقدر خونه مادرشوهر میرید وقتی اینجوری با هم تو ساختمونید ؟ مثلا هروز یا چند روز یکبار ؟؟

چقدر در مهمانی هاشون کمک میکنید ؟  مثلا قبل اینکه مهمان بیاد میرید کمکش یا بعد اینک مهمان اومد میرید خونشون؟  آخه نمیشه چند ساعت بشینم اونجا مخصوصا اینک کار زیاد نباشه ( مادرشوهر من معمولا خودش سریع کارارو میکنه و من میرم می بینم کاری نیست)

در روز های عادی چقدر میرید کمکشون ؟

من معمولا قبل رسیدن مهمان ها میرم بهش سر میزنم و کاری باشه کمک میکنم که اونم معمولا کاری نیست😅 و بعدش میرم خونه خودم تا مهمان ها برسن دوباره میرم 

اینجوری انقد حرص میخورم میگم یوقت مهمان ها با خودشون نگن این عروسش چرا انقد دیر اومد و چرا کمکش نبود ،  اونا که ندیدن من قبلش رفته بودم

کارم درست نیست؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینکه کم قاطی میشم عذاب وجدان دارم اتفاقا اونام خانواده خیلی خوبی ان شما تو یه ساختمون بودید؟

یه سوئیت داشتن دادن به ما از اون به بعد زندگی نکردم.البته شما اگر میدونی خوبن خوب باش لذت ببر به حرف من اهمیت نده.شرایطمون فرق داره.

در مورد رفت و امد خودم اصلا قانون خاصی نداریم معمولا پیش میاد که هر روز یا یه روز در میون در حد نیم ساعت همو می بینیم اگر مثلا ۵ روز یه هفته بگذره اصلا نبینمشون میرم میشینم یکی دو ساعت میام . در حالت عادی هم هیچ کاری نمیکنم مریض باشن کمک میدم مهمون باشه هم یا یکم قبلش میرم یا در مراحل پذیرایی و شستن ظرفای بعد مهمونی کمک میدم در همین حد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کارت درسته همین روالو ادامه بده..قرار نیست دقتی نزدیک مادرشوهر هستی کاراشو انجام بدی که! همسرت در حد ...

یعنی بد نمیشه اینجوری کم میرم ، یا قبل مهمان ها نمیمونم اونجا ؟ 

یا کم کمک میکنم،  مثلا موقع پخت غذا نیستم و ...

البته در پذیرایی و چیدن سفره و جمع کردن و ... کمک میکنم 

یا مهمان ها میرسن من تازه بعدشون میرم

و اینم بدون که در هر زمینه ای به هر چی عادتشون بدی دیگه میشه وظیفه ات پس اندازه رو نگه دار . این تجربه ۱۵ سال زندگی من در همسایگیشون هست . و یکی از رموز ماندگاریم 😉😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی بد نمیشه اینجوری کم میرم ، یا قبل مهمان ها نمیمونم اونجا ؟ یا کم کمک میکنم، مثلا موقع پخت غذا ...

نه اصلا بد نیست. همین که میری قبلش سراغ میگیری و موقع مهمونی هم کمک میکنی کاملا کافیه