2777
2789
عنوان

یعنی چم شده

120 بازدید | 24 پست

خانوما من یکی دو هفته اس بعد امتحانات اصلا حال خوبی ندارم انگار سرم جای درس نداره همش از درس فرار میکنم حالا یه امتحان غیبت موجه داشتم پس‌فرداس دیروز همینجوری گذشت امروز از ساعت 8 با زور و گریه یه درس خوندم به خدا نمیدونم چمه من همچین آدمی نبودم دلم میخواد خودمو بکشم اصلا نمیتونم اینجوری باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای خودت وقت بزار تا بهتر بشی

بخدا ندارم 

کاش داشتم ولی نمیشه

جونم در اومده من واقعا درس خوندنو‌ دوست دارم ولی اصلا این چند وقت خیلی پشت سر هم بود امتحانا بدون فرجه تا شب بیدار میموندم انقدر گریه میکردم انگار الان دیگه اصلا حالی ندارم

آخه وقتیم ندارم که بزارم امتحانام دوتاشون مونده وقتو باید بزارم سر قبرم

بخدا ندارم کاش داشتم ولی نمیشهجونم در اومده من واقعا درس خوندنو‌ دوست دارم ولی اصلا این چند وقت خیلی ...

اشکال نداره خستگی روحی و جسمیت با هم قاطی شده منم سال کنکورم اینجوری بودم بعد امتحانات خوب میشی

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...

دقیقا منم مثل توام امسال دوازدهمم کنکور دارم ولی از وقتی امتحانات تموم شده همش بی حالم همش خوابم میاد الکی الکی گریه میکنم فردا سری صبم امیدوارم با شروع مدرسه ب خودم بیام

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱