2777
2789
عنوان

پسرم اصلا حرف نمیزنه

1088 بازدید | 58 پست

۱.۵ سالشه، هیچی نمیگه. ولی تقریبا همه چیو میفهمه، خواسته هاشو با اشاره میگه. طبیعیه یا نه؟ آخه بقیه بچه های همسنش همه چندتا کلمه حداقل بلدن و هرچی بگی تکرار میکنن. این خواسته هاشو با اشاره میگه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ریز یه دکتر ببرینش و شاید خودش نمیخاد حرف بزنه . دختر دختر عموی من تا سه سال دوست نداشت حرف بزنه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

وقتی اشاره میکنه سریع بهش اون چیز رو نده بگو اسمشو بگو تا بدم مثلا نمک میخواد اشاره میکنه بگو اسمشو بگو .. زیاد باهاش صحبت کن .. برنامه کودک و کارتون بذار ببینه البته نه بیش از حد .. زیاد نذار با گوشی کار کنه .. تخم بلدرچین به شکل نیمرو درست کن خیلی موثره .. در آخر اگه جواب نداد ببرش گفتار درمانی 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

پسر من ماه بعد ۲سالش تموم میشه کلا ۵تا کلمه میگه

دکتر بردیش؟اطرافیان و باباش بیشتر منو نگران میکنن. اصلا حوصلله کاردرمانی اینا ندارم.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)