2777
2789

میخوام عمل کنم اما همه میگن بدتر میشی نیاز به راهنمایی دارم یکسال ونیم درد میکشم دیگه بریدم میخوام اگه بشه عمل یا لیزر کنم تجربتون وبدونم راحت تر میتونم تصمیم بگیرم 

یکی از بستگان عمل کرد حالش بد بود بدتر و داغونتر شد حدود دو سال دنبال دارو و درمان رفت چون عفونت کرده بود جای بخیه هاش 

فقط میخوابید و کارش شده بود گریه... ولی بعد دو سال سلامتی شو کامل بدست اورد الانم سرحاله

یکی از بستگان عمل کرد حالش بد بود بدتر و داغونتر شد حدود دو سال دنبال دارو و درمان رفت چون عفونت کرد ...

ای داد بیداد چطور بعد دوسال خوب شده خیلی دردش وحشتناکه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای داد بیداد چطور بعد دوسال خوب شده خیلی دردش وحشتناکه

برگ سنا و انجیر میخورد همش اصلا سمت موز و اینا نمیرفت 

کلی پماد و گیاه دارویی امتحان کرد و اینکه بعد از دستشویی مقعدشو با سشوار خشک میکرد دکتر هم به موقع میرفت درست شد دیگه. الان مشکل حادی نداره فقط بعضا دوباره یکم زخم میشه اونم بعد چندروز درست میشه 

این یه بیماری اخرالزمانیه به خصوص اگر دقت کنی بعد از کرونا و واکسن هایی که زدیم بدن قابلیت ترمیم سریعشو از دست داده و در عین حال سیستم گوارش هم نرمال کار نمیکنه یبار خوبه یبار بد. خلاصه اینکه شما چی رو میخوای عمل کنی؟ زخم رو زخمتر کنی؟  شنیدم میان اسفکتر مقعد پاره میکنن که مثلا اون حالت انقباضی که به خاطر زخم هست برداشته باشه که مثلا زخمه خوب بشه یه جای دیگه رو ناقص میکنن. مثلا چشمشو درست کنن ابروشو خراب میکنن. حالا که میخوان مثلا اون انقباضو بردارن باید خودت یجوری اتقباض رو برداری که پی پی راحت رد بشه که میگن سه بار در روز برو اب گرم بگیر روش که یکم شل بشه، یا پیاده روی عصرانه که کمی التهاب بدنت کم شده، تا خونرسانی اون قسمت زیاد بشه، یا مثلا روغن زیتونی بخوری و بمالی تا پوستت چرب بمونه و مدفوعت لیز باشه، و اینکه اگر زخم مزمنه معنیش این نیست که خوب نمیشه معنیش اینه که پوستت حساسه و دیگر نباید کرم شیمایی بهش بزنی فقط روغن زیتون و نهایت با چیزهای ملایم مثل تتراسایکلین چشمی و پماد آ چشمی بتونی موقع زخم استفاده کنی که عفونت نکنه وگرنه بقیشون تا استفاده کنی شاید یه مدت اسفکترو شل کنن ولی پوست ناز نازی بار میاد تا یه پی پی قوام دار رد بشه زخم میشه. به کدوم دکتر میشه اعتماد کرد وقتی تا الان یه کرم درست حسابی برای درمانش معرفی نمیکنن به نظرت از عهده اون کار با این حساسیت بالا برمیان؟

این یه بیماری اخرالزمانیه به خصوص اگر دقت کنی بعد از کرونا و واکسن هایی که زدیم بدن قابلیت ترمیم سری ...

ممنون که وقت گذاشتید اما خوب نمیشه هرکاری میکنم ولی خیلیا شنیدم عمل کردن خوب شدن دیگه درمان آخر

عزیزم ژله رویال اصل هرروز به مقدار یه نخود بزار زیر زبونت بخور تا یه مدتی حداقل یه ماه.  فصل زمستون این بیماری شدت میگیره، فصل بهارو تابسون دوباره بدن ترمیم میشه، عین درختا که دوباره شکوفه میدن، فصل بهار دوباره بدن سلولهای جدید ساخته میشه. 

عسل منظورتونه؟زیر زبون مثل زیرزبونی یعنی؟

نه عزیزم ژله رویال اصل سرچ کن. ژله رویال رو فقط ملکه زنبور عسل میخوره . خواصشم بخون هر روز حداقل یکماه بخور سیستم ایمنی رو قوی میکنه. البته به اندازه نخود  بزار زیر زبونت تا از طریق رگ های زیر زبونت جذب بشه کم کم. راسی اگر تونسی به یه نفر بگو توخوانواده که ماساژت بده با یه کرمی مثله دپی که فشارهای عصبی و التهاب ازت برداشته بشه. هرروز بعد از دفع ماساژت بدن. 

و غیر از صبح که خودتو با اب گرم میشوری، دقیقا شبا قبل از خوابم یه بار دیگه پاهاتو با اب گرم بشور مثلا نمیخوای دوش کامل بگیری پاهاتو زیر دوش بگیر بشور که یه ریلکس قبل از خواب داشته باشه، 

هرروزم  جز برنامت باشه که نیم ساعت کلیپ های خنده دار نگاه کنی ‌

البته اینم بگم این ماده رو فقط باید تو فریزر نگهداری کنیا، حتما موقع خرید میتونی از فروشنده هم بپرسی ولی کلا تو دمای یخچال معمولی سریع خواصشو از دست میده باید تو فریزر باشه.