2777
2789

من یه ترم دیگه باید برم خوابگاه و شهرم نیستم ،تا ۲۹ اسفند کارتکس رانندگیم باطل میشه فقط تو شهرمون یه افسر هست که خیلی ازش میترسم و با اینکه حتی بدون مربی پشت فرمون نشستم سر یه نکاتی ساده رد شدم ،نمیدونم خیلی استرسم میگیرم ازش و همش اونه 

خیلی نمیتونم تو آزمون شرکت کنم چون سریع ظرفیت پر میشه و باز باید برم یه شهر دیگه دانشگاه

جای من بودین چیکار میکردین، تو رو خدا کمکم کنید من کل تابستونم سر این موضوع حروم شد

کلی پول جلسه آزاد رانندگی دادم تهش بی فایده....

پشت سرهم برو ازمون بده توکل به خدازودقبول میشی توزندگی فقط ازخدابترس افسررانندگی هم مثل همه مابنده خداهست

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت سرهم برو ازمون بده توکل به خدازودقبول میشی توزندگی فقط ازخدابترس افسررانندگی هم مثل همه مابنده خ ...

فقط روزای دوشنبه و سه شنبه هستش

تابستون تا جایی که شد رفتم بعدش ترم دیگه شروع شد و مجبور شدم برم شهر دیگه باز الآن فقط یه روز وقت دارم که برم و باز دوباره ترم دیگم شروع میشه و فقط تا ۲۹ اسفند وقت دارم

فقط روزای دوشنبه و سه شنبه هستشتابستون تا جایی که شد رفتم بعدش ترم دیگه شروع شد و مجبور شدم برم شهر ...

طوری نیس همون یه روز رو برو بلاخره قبول میشی اصلانترس فقط ادامه بده

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

اگه باطل شه باید ،همه رو از اول برم ،شما میدونی در این باره🥲

اره بخاطرهمین میگم زحمتای که کشیدی به کنارپول هم دوباره میخای هزینه کنی