2777
2789

تو ایران خیلی دارن به پزشکی توجه میکنن

هرچند پزشکی مهمه ولی رشته های دیگم مهم هستن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه جامعه ایران اینجوری که فقط پزشک ها و دندانپزشک ها ادمای لول بالایی هستن چون رشته سختی دارن و خیلی سختی کشیدن ولی بقیه مشاغل لولشون پایین تره 

الان پرستاری هم خیلی سخته ولی لولش رو از پزشکی پایین تر میدونن 

معلمی هم خیلی سخته ولی لولش پایین تر از پزشکی 

معماری هم سخته ولی لولش پایین تر از پزشکیه

هر شغلی هر رشته در جایگاه خودش سختیه خودش رو داره و اصلا و اصلا قابل مقایسه نیستن 

توی ایران سر چیزای کوچیک همیشه جنگ دارن

رشته تجربی و رشته انسانی باهم دعوا دارن 

اونایی که گوشین ایفون و سامسونگ دارن باهم جنگ دارن 

دندون پزشک ها و پزشک ها با هم جنگ دارن 

همش دنبال اینن ثابت کنن ما بهتریم بابا بخدا هرکدومشون در جایگاه خودشون خیلی ارزشمند هستن و قابل مقایسه نیستن

بنده های خدا،تازگیا بیشتر دکتراشونم بی سواد و احمقن که خدا میدونه،فقط خداکنه کارمون بهشون گیر نکنه

الان تو همین نی نی سایت فک کنم . هر کاربری رندوم دانشجوی پزشکیه