2777
2789

اگر قیمت مناسب نمیخواستی حتما

آیپد اپل رو میگفتم براتون ، پسرم خیلی راضیه و راحت درس میخونه 

بنظرم قیمتتون رو توی دیجی کالا بزنید بهتر راهنمایی میشید

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

Galaxy tab A9 plus

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر قیمت مناسب نمیخواستی حتماآیپد اپل رو میگفتم براتون ، پسرم خیلی راضیه و راحت درس میخونه بنظرم قیم ...

منم دارم واقعا راضی هستم 

افزایش قیمت شدید هم داره متاسفانه 

شما خودتونم دارین؟

نه

می خواستم بخرم خ تحقیق کردم

ولی جاش گوشی خریدم😅

تو بازه قیمت خودش جزو بهتریناست

البته من کلا مارکهای متفرقه مثل شیائومی و لنوو نمیپسندم

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نهمی خواستم بخرم خ تحقیق کردمولی جاش گوشی خریدم😅تو بازه قیمت خودش جزو بهتریناستالبته من کلا مارکهای ...

اهان اوکیه عزیزم

من خودم ایسوس داشتم ولی خب بردش سوخت وو گفتن تعمییر نمیشه دیگه

اهان اوکیه عزیزممن خودم ایسوس داشتم ولی خب بردش سوخت وو گفتن تعمییر نمیشه دیگه

خب آره ایسوس هم عالیه

ولی خ گرون شده

در حد ۱۹ تومن فک کنمپدرم من توی کار خرید و فروش و ازش استفاده میکنه بیچاره از صبح تا شب دستشه اخ نگف ...

آره همین حدوده

سری s بهتره ولی خب گرون تر