2777
2789
عنوان

چرا باید این تاپیک اینقد خلوت باشه؟؟چی به سر زندگیا اومده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 42 پست

وقتی از اول با بدی و خساست و کوچیک شمردن شروع گردن و هرچند وقت هم مثل گاو ده من شیر یه بلایی سر ما میارن که خوبیاشونو یادمون میره چی بگیم؟؟؟

خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...

والا خونواده شوهرم خدایی خوبین کاری به کارم ندارم من که بدی ازشون ندیدم 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یه خوبی میکنن بعد یه بدی ازشون میبینی کلایادت میره😆

واقعا یه بدی میکنن روهمه خوبیارومیپوشونه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

من خونواده شوهرم عالين عالي

اخر درك و شعور و فهمن

واس هر چيزي هزار بار تشكر ميكنن

طلبكار نيستن!!مادرشىوهرم روي بچه من حساسه و ديقه ب ديقه زنگ ميزنه و راهكار ميده و مراقبشه 

ولي همونم با زبون خوب ميگه،،،

منتها احساس ميكنم اصن شوهرم بچه اونا نيس و كلن از اون مادر بدنيا نيومده بس ك خودخواه و عجيبه!!! 

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

ببین دوست عزیزمن یک نظرماگفتم امامن خودم دوست دارم خانواده شوهرم مثل خودمون باشن 

مثلامن خواهرشوم تعریف نمیکنم امابراعروسهامون خیلی خوبم اینقدرهواشون رادارم مثلابه داداشم نظرمیدم چی کادوبخربراش که خوشش بیادیاوقتی داداشم میخادکادوتولدبخره به من میگه بیاسلیقه ت خوبه من میرم بهترین چیزرامیخرم که تعجب میکنن اخه سلیقه داداشم اصلاخوب نیست بعدمیگم 

حالاخودم شانسم چطوریه مثلاخواهرشوهرم جلوخودم به شوهرم میگه چه خبرته چراجلوزنتانمیگیری اینقدرچیزمیخره

مادرشوهربگه من میام براخریدعروسیت که نذارم هرکارخاستی بکنی 

خوب بیام ازچیشون تعریف کنیم!!