2777
2789

سلام دوستان

روز پدر کیک درست کردم، کیک اسفنجی تولد

همون کیک ۶ تخم مرغی که معروفه

نکاتشم مو به مو رعایت کردم حتی اینکه پره های همزن موقع زدن سفیده کاملا خشک و تمیز باشه

اما اصلا خوب نشد، کیکش سفت شد

تو توستر پف کرد آخرای پخت پفش فروکش کرد

وقتی هم بیرون اوردمش کلا پفش خوابید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

دوست داشتم مثل کیکای بیرون باشه

راستی لطفا عکس کیک یا غذا تو این تاپیک نفرستید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

۶تا تخم مرغ زیاده 

من یه پودر کیک رشد میگیرم با ۳تا تخم مرغ و روغن و شیر انقد خوب در میاد

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل گذاشتن تو فر زدی زمین هوا گیری بشه و سیخ چوبی فرو کردی؟

باه سیخ چوبی 

کلا نکاتش هرچی بودو رعایت کردم

کیکای ساده عصرانه که میپزم خیلی خوش بافت میشن

نمیدونم این چش بود اینطوری شد

منم روز پدر کیک شیفون درست کردم بعدشم خامه کشی خیلی خوب شد.البته تخم مرغمون کم بود زدم شیفون ۳تخم مرغی خوب شد حالا ۵یا ۶تخم مرغی هم بود

من اینو کشف کردم که اگه ارد رو ۳بار الک کنی خیلی تو پف کردن کیک تاثیر میزاره 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

اگر تمایل به یادگیری دوره کیک خامه ای صفرتاصد اموزش دقیق و موب مو داری بهم پیام بده ۰۹۹۲۸۰۲۶۴۳۶ 

گروه داخل تلگرام فقط مبلغ دوره ۸۰ هزارتمن هست 

عزیزان زیادی از همین جا عضو هستن بنده اکانت قبلیم فعلا تعلیق هست در جست و جوی خدا هستم و تنها قناد نی نی سایت 

۶تا تخم مرغ زیاده من یه پودر کیک رشد میگیرم با ۳تا تخم مرغ و روغن و شیر انقد خوب در میاد

اسمش شش تخم مرغیه معروفه به پایه کیک تولد

من با ۴ تا تخم مرغ درستش کردم چون ۶ تخم مرغی برای ۸ نفره

از اون آماده ها دوست ندارم طعمشو

یا شیر و آب ک اضافه کردی کم بود مواد جامد زیاد باشه سفت میشه 

بکینگ پودر هم اضاف میکنی دیگه نباید با همزن هم بزنی چون پف کیک گرفته میشه باید آروم با لیسک هم بزنی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

باه سیخ چوبی کلا نکاتش هرچی بودو رعایت کردمکیکای ساده عصرانه که میپزم خیلی خوش بافت میشننمیدونم این ...

حرارت فرت خیلی زیاد بود  شاید چون بعدش پفش خوابید.  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم روز پدر کیک شیفون درست کردم بعدشم خامه کشی خیلی خوب شد.البته تخم مرغمون کم بود زدم شیفون ۳تخم مر ...

عین کیک تولدای بیرون شد کیک پایه اش؟

آردم دو بار الک کردم

اصلا کیکه یه جوری قیافه گرفته بود انگار طلب داشت ازم

دمای توستر شما زیاد بود 

بکنگیگ‌پودرت زیاد بود 

و زیاد مواد مخلوط کردی و بیش از حد مواد هم بخور بافت کیک سفت میشه و 

وقتی دما زیاد وباشه پف کاذب داره هم جور بکبنگ پودر زیاد پف کاذب میده 

یا شیر و آب ک اضافه کردی کم بود مواد جامد زیاد باشه سفت میشه بکینگ پودر هم اضاف میکنی دیگه نباید با ...

ببین خواهر مسئله اینه که همههههه اینارو رعایت کردم همیشه کیک میپزم خیلی خوب میشه خدا روشکر

موادشم دقیق عین دستور بود

شما کیک تولد تا خالا درست کردین عین بیرونیا باشه؟ با چه دستوری؟

این مدل کیک رو من درست میکنمیک و نیم لیوان آردنصف لیوان روغننصف لیوان ماستسه چهارم لیوان شکریک و نیم ...

ممنونم خواهر ولی این کیک معمولیه نه؟

کیک تولد میخواستم

دمای توستر شما زیاد بود بکنگیگ‌پودرت زیاد بود و زیاد مواد مخلوط کردی و بیش از حد مواد هم بخور بافت ک ...

نه هیچ کدوم

همیشه کیک میپزم با همون دما گذاشتم

ب پ و‌موادشم عین دستور، زیاد نبود