2777
2789

من داوطلب ازمون وکالتم ۲۷ سالمه یه آقای وکیل ۳۸ ساله چندروز پیش منو دید معلوم بود خوشش اومده بود شماره داد برای درس و این صحبتا شمارمم گرفت ،فرداشم زنگ زده بود از همکار سابقم ک هم خدمتیش میشه پرسیده بود خانم فلانی چجور دختریه و پدرش چکارس و فلان یبارهم پیام داد به بهونه ی درس سنمو پرسید ولی الان سه روزه ازش خبری نشده ،راستی تو پیامهاش بهم گفت بریم شهر دیگه کتاب بخریم دوتایی من گفتم اگ بخام برم با داداشم میرم ،بنظرتون قصدش چیه ؟؟چرا دیگه خبری ازش نی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ت هنوز وکیلی نه اینجا دادگاهه نه من زیر دست توعم عین ادم اشغالدونیتو وا کن

وای معلومه از اون حسودای عقده ای هستی واقعا سطح شعورتو نشون دادی درشان من نیست بایه بی لول مثل تو دهن ب دهن بزارم