2777
2789
عنوان

کرمپودر گابرینی آشغال به تمام معنا

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 60 پست
ضدافتاب مناسب میشناسین؟

ضدآفتاب رنگی سان لیفت درمالیفت مدل پوست های خشک و معمولی رو بگیر 

بخریش دیگه نیازی به کرم پودر هم نداری 

مطمعنی پوستت خشکه ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیلکر مخصوص پوست خشکبا کرم نرم کننده با روغن بادام سی گل(از این ببشتر راضی هستم)شما اگر ابرسان میزنی ...

ممنونم

من سیمپل میزنم خوبه نرم میکنه پوستم و ابرسانی

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

فارماسی؟

نه ،گابرینی میگم خارجیه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عه جدا؟بلاگرا زیاد تعریفش میکنن ولی از اونجایی که هرچی بلاگرا تبلیغ میکنن آشغاله اعتماد نکردم بخرم

اتفاقا من اصلا بلاگرا رو دنبال نمیکنم اینم یه پیچ به اسم تیارا داشت خیلی خودش استفاده کرده بود راضی بود ازش گرفتم قیمتی نداشت گفتم جهنم همه چی زدم اینم روش 

ولی واقعا پوستم روشنتر شد و اینکه سبکه احساس خفگی نمیکنی عین کرم پودر

نه ،گابرینی میگم خارجیه؟

فک کنم مال ترکیه س

نسبتا قیمت مناسبه من با چند قلم دیگه خریدم قیمتشو دقیق یادم نی ولی نزدیک سیصد بود دویست خورده ای و اینا

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

ممنونمخیلییی خشک کویر لوته

یه مدت شب ها آبرسان و مرطوب کننده بزنی حال پوستت بهتر میشه

البته اگه جوش داری و یا مستعد جوشی مرطوب کننده نزن و فقط آبرسان پوست خشک  

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره