2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم چندروز پیش از بکی از شبکه های ماهواره دیدم ولی از اول نبود یکم‌گیج شدم که چی شده

اینقد سانسور شده که آخرش فقط آدمو با دهان باز ول میکنه میره

وقتی برنده میشی حواست به اونی که برات دست نمی زنه باشه

من نصفشو دیدم یکم اعصابمم خورد شد حالا نمیدونم حقو ب مادر پسره بدم یا دختره ک میخواس عروسشوت بشه.ولی شوهرم پرسید اگر ی غریبه میومد خواستگاریت ازت همچین درخواستی میکرد چیکار میکردی منم گفتم تیکه پارشون میکردم😒بعدم ناراحت شدم گفتم بعد گف چرا ناراحتی گفتم این حرفت خیلی بهم برخورد بعد نه ماه یه فیلم دیدی جو گیر شدی گف بخدا برای من مهم نیس فقط ی سوال بود گفتم دیگه سوال مزخرف نپرسی.چون من علائم نداشتم رفتم پزشک گفتم اولین زایمان طبیعس ک داشته باشی اونم از بین میره فک کن چنتا درد باهم....بدبختی اینجاس اومدیمو سز شد اونوقت چی!...

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
من نصفشو دیدم یکم اعصابمم خورد شد حالا نمیدونم حقو ب مادر پسره بدم یا دختره ک میخواس عروسشوت بشه.ولی ...

اصلا فکرتو با این مسائل درگیر نکن

وقتی برنده میشی حواست به اونی که برات دست نمی زنه باشه
اصلا فکرتو با این مسائل درگیر نکن

اصولا شوهرم مدلشه ی فیلم میبینه تحت تاثیرش سریع قرار میگیره ی لحظه سوال بیخود پرسید چند ساعت پشیمون بود😒

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶