2777
2789
عنوان

من بشدت دچار....

4197 بازدید | 12 پست

ریزش مو شدم موهای پر پشتم الان دارن دسته دسته میریزن .

امروز دکتر رفتم بهم ماینو کسیدیل داد و محلول لامینین و شامپو نوپریت فورت جی همه خوبن ب غیر از او ماینوکسدیل ک بخ ود دکترم گفتم ک اگه قط کنیم میریزن باز موها 

گف نباید یحا قط کرد کم کم ما دوز رو میارییم پایین 

الان ۲ درصد داده و هر روز 

ی جوریم میشه راهنماییم کنید ک چیکار کنم 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.

نه تا اون حد مشخص نیس ولی خب کم شده نوهام همینجور پیش بره پیدا میشه 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت ریزش مو چی بود؟. ماینوکسیدل خیلی بد تا آخر عمر باید زد کاش قرص تقویتی میخوردین تا جلو ریزش بگیره

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

هنوز استفاده نکردم .تازه امروز رفتم 

منم ب همین خاطر دو دلم 

محلول ماینوکسیدل طوریه که به محض قطع کردن دوباره موهاشروع به ریزش کردن و کم پشت شدن میکنه.

خواهرخودم الان چندساله ک استفاده میکنه.ب محض قطع محلول دوباره شرو میکنه ب ریزش کردن

کف سرم چربه 

محلول ماینوکسیدل طوریه که به محض قطع کردن دوباره موهاشروع به ریزش کردن و کم پشت شدن میکنه. خواهرخود ...

منم از این میترسم ولی دکتر گف نه امکان نداره همچین چیزی 

باید کم کم دارو قطع کرد 

ولی نمیدونم صحت داره یا نه 

منم از این میترسم ولی دکتر گف نه امکان نداره همچین چیزی  باید کم کم دارو قطع کرد  ولی نم ...

برو پیش یک متخصص دیگه 

و نظدش رو بپرس

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

میخام از تجربه دوستان استفاده کنم