2777
2789
عنوان

چرا پول ادمارو عوض میکنه

152 بازدید | 27 پست

الانکه دارم مینویسم واقعا ناراحتم و متعجب

قلبم بدرد اومده

دوست صمیمیم پزشکه و تازه درسش تموم شده مشغول طرحه،حقوقاشون تو طرح بالاعه.از موقعیکه دانشجو بود باهم دوست بودیم و خیلی دختر خاکی و متواضعی بود الان چن ماهه ک کار میکنه خیلی عوض شده.دیشب ی حرکتی کرد چنان بحثی درست کرد تا صبح خوابم نبرد از شدت ناراحتی.اگ هستین بگین براتون تعریف کنم ک چیکار کرد‌بگین حق با من بوده یا بااون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب بعدمدت ها همو دیدیم چون برا طرح رفته شهر دیگ،رفتیم بیرون گیر داد ک با ی اکیپ دخترپسر ک تو پارک نشسته بودن بیا بریم برقصیم من خیلی رو ندارم مثل اون،اما چون بعد مدتها میومد خواستم بهش خوش بگذره اوکی دادم گفت میرم بهشون میگم ،نشستم تو ماشین این رفت گفت اونام با دل دردی قبول کردن و اینم از ذوقش یدونه زد رو سینه یکی از پسرا ک سرپا واستاده بود ک بگه ایول مثلا 

اونا هم همه جفتی بودن احساس خطر کردن فک کردن ما میخوام دوس پسراشونو بقاپیم

دوس دختر یکی پاشدحرفای بی ربط بهش زد و دوست منم جوابشونو داد و خلاصه برگشتیم

تو مسیر از من پرسید کار بدی کردم بنظرت

منم گفتم بیخیااال بابا سخت نگیر اونا غریبه بودن نباید توقع میداشتیم ک با ما اوکی شن

شاید اگ خودمونم بودیم احساس خطر میکردیم دو تا دختر تک بین اونهمه زوج

اینو ک گفتم دوستم قاطی کرد

زد ب سیم اخر

گریه و زاری

ک تو چرا طرف اون دخترسلیته رو گرفتی

من فک میکردم تو دوستمی و ازینحرفا

خیییلی بددباهام صحبت کرد و قهرکرد

بنظرتون الان حرف من اینقد بد بوده؟!