2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو بگو من چیکار کنم

550 بازدید | 43 پست

وقتی مجرد بوده خرج خواهرزاده و برادرزاده رو‌میداده 

پچ و پچ و بغل و بوس و فلان 

الان که متاهل شدیم دیگه خودشم دوس نداره خرج بقیع رو بده و بغل و بوس و پج پچ هارو هم برا من کم کرده ولی خانوادش ولمون نمیکنن 

دختره یروز زودتر از من رفته کیک خریده سوپرایزش کردن رسما ریدن به تولد من که فردا بود 

شوهرمم میگه تو بگو من چیکار کنم اینا بدعادت شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهشون بگو خوشم نیومده و اگه میخواستن سوپرایز کنن قبلش باید با شما هماهنگ میکردن که چرا اینجور شده الان تقصیر اوناست بعد بگو که ناراحت شدین و همسرتون هم بگه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

سر این مسائل بیخود خودتونو اذیت نکنین ... همین تولدو زودتر گرفته رو میگم ... سر خرج و مخارج کار خوبی کردین تو این گرونی آدم زن و بچشو نمیتونه ساپورت کنه خواهرزاده برادرزاده ک بماند ... هدیه در حد تولد و اینا خوبه نه اینکه خرج دادن بشه و وظیفه به حساب بیاد

درسته نباید دخالت کنن واقعا خیلی رو مخه

ولی کاش با متأهل شدن سعی نکنین دایی و عمو ها رو از خواهر زاده ها و برادر زاده ها دور کنین،

فک کن از بچگی شب و روز میبردتت جایی 

هدیه ۴ تا ۴ تا 

هر جا میرفت میبردتت

یهو بشه کسی که ازش خداحافظی هم میکنی به خاطر همسرش جوابت و نده ...

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

یعنی شما خانوادت برات تولد می‌گرفتند یا شما بچه های خواهر و برادرت را ببوسید و بهشون هدیه بدید باید همسرتون دلخور بشن ؟

اگر اینطوری هست که کلا قطع ارتباط کنید با خانواده دو طرف 

باور کنید ازدواج به معنای حذف خانواده ها نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اسی روز میلادی یا قمری برا همسرتون تولد بگیرین اینجوری سوپرایز میشن 🌹🌹

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

درسته نباید دخالت کنن واقعا خیلی رو مخهولی کاش با متأهل شدن سعی نکنین دایی و عمو ها رو از خواهر زاده ...

خب باید درک کنن که دیگه توانایی مالی نداره من خودم کلی خرج دارم که چشم پوشی میکنم ازش