2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو بگو من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 43 پست
بهشون بگو خوشم نیومده و اگه میخواستن سوپرایز کنن قبلش باید با شما هماهنگ میکردن که چرا اینجور شده ال ...

واقعا بگم ؟من فقط از درون حرص میخورم و بجون شوهرم غر میزنم پیش بقیه بروز نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خانواده من همیشه با همسرم هماهنگن همیششششه

شما نمی‌تونید همه را مطیع خودتون کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
واقعا بگم ؟من فقط از درون حرص میخورم و بجون شوهرم غر میزنم پیش بقیه بروز نمیدم

صد در صد 👌👌 شاید درست شد رفتارشون 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اهان منطورت از نظر مالی توب خیلی سخته با این خرجها امروزی ولی لوس بغل واینا اشکال نداره

بابا دختره هفده سالش بود نیومد دست شوهر منو یساعت تو جمع میگرفت و ول نمیکرد نمیدونی چقد رو مخ بود وگرنع یه بوس و بغل عادی عیب نداره

خب باید درک کنن که دیگه توانایی مالی نداره من خودم کلی خرج دارم که چشم پوشی میکنم ازش

میدونم اتفاقا این که خرج و میده رو واقعا نمیپسندم 

برای مناسبت ها و ... چرا اوکیه ولی طوری نباشه که بع حالت وظیفه ببیننش 

شما نمیدونین که ما چقدر دایی و عمو ها رو دوست داریم 

فک کن از وقتی ازدواج کرد دیگه سالی ببینیمش ۳ بار 

جواب خداحافظی و هم ندن 

سعی کن کنار بیای ... در مورد هزینه با همسرت صحبت کن بهش بگو که کارش اشتباه هست 

اما این که رابطه شون با داییش خوبه واقعا خیلی چیز خوبیه 

دایی و عمو مثل پدر آدم هستن یکی که بعد از پدر ما احساس امنیت میکنیم با وجودشون 

سنشونم که زیاد نیست ۱۵ سال و ۱۷ سال 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

میدونم اتفاقا این که خرج و میده رو واقعا نمیپسندم برای مناسبت ها و ... چرا اوکیه ولی طوری نباشه که ب ...

من خودمم کلا ۲۴سالمه اختلافی باشون ندارم ولی خیلی با درک ترم 

برا دیدار و اینا والا هفته ای هفت روز همو میبینن ولی برا پول و محبت افراطی دیگه باید کوتاه بیان 

یکم اعصابش ضعیفه الان میاد قورتت میده پستهارو بخون 🤣

عزیزم پس حواست بهم باشه من غریبم😂😂😂😂بخدا یک لقمه شوهر این حرف ها را نداره که استارتر دنیا را ریخته به هم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من خودمم کلا ۲۴سالمه اختلافی باشون ندارم ولی خیلی با درک ترم برا دیدار و اینا والا هفته ای هفت روز ه ...

دمت گرم 

اینو واقعا ارع بگو بهشون حتما 

خوش به حالشون واقعا 🤍🙂

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

عزیزم پس حواست بهم باشه من غریبم😂😂😂😂بخدا یک لقمه شوهر این حرف ها را نداره که استارتر دنیا را ریخ ...

تو فک کنم از اینایی که زن دایی و زن عمو از دستت عاصین از بس اویزون و بکنی اه اه رو عزت نفست کار کن 

عزیزم پس حواست بهم باشه من غریبم😂😂😂😂بخدا یک لقمه شوهر این حرف ها را نداره که استارتر دنیا را ریخ ...

اره والله ما زنا دور از جون تو شوهرهارو کردیم طلا که باید خیلی مواظبسون باشیم بابا بی خیال مگه تودمون ادم نیستیم🤣🤣

تو فک کنم از اینایی که زن دایی و زن عمو از دستت عاصین از بس اویزون و بکنی اه اه رو عزت نفست کار کن

😂😂😂😂😆 دقیقاً همینطوره 

شما هم قرص هات بخور بعد برو بخواب عزیزم 

اره والله ما زنا دور از جون تو شوهرهارو کردیم طلا که باید خیلی مواظبسون باشیم بابا بی خیال مگه تودمو ...

👌جوابش بخون چی برام نوشته 😂😂😂