2777
2789
عنوان

تولدشه

69 بازدید | 3 پست

سلام

بچه ها تولد یکی از دوستام اردیبهشته از الان دارم برنامه ریزیمیکنم

ما باهم قهریم و اون یه کار خیلی بدی با من کرد که بماند ولی من هنوزم خوشحال شدنش واسم مهمه

امروز توی یه کانالی دیدم که دوست طرف زنگ زده بهیه مجموعه ای گفته بهش تبریک بگید

میخوام منم همین کارو بکنم 

ینی مثلا بش زنگ بزنن بدونه اینکه اسم منو بگن  تولدشو بهش با یه متنی که خودم میدم تبریک بگن

به نظرتون قشنگ میشه؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس نمی کنی تا اردیبهشت خیلی مونده😑

متاسفانه ادم عجولیم

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .