2777
2789
کاش مامان منم مثل شما بود مامان اینای من برعکس بودن هی گفتن شوهر شوهر منم در اولین فرصت ازدواج کر ...

آره شیوا جون....نه اینور ...نه اونور...حد وسط در زندگی خوبه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
من خیلی باهات همذات پنداری میکنم حتما حتما به خودم قول میدم بفکر ازدواج باشم هر چی پیش بیاد دیگه م ...

خواهش میکنم عزیزم...خوشبخت باشی تو تمام مراحل زندگیت

از کلمه :قسمت: هم تو حرفهات استفاده کن...بگو کسی نباید جلوی قسمت آدمو بگیره 😊

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دوس داره متاهل بشه ولی بلد نیست کسیو جذب کنه نمیتونه منتظره بقیه واسش کاری کنن

مثل منه خواهرت😓 خداروشکر خواهر کوچکتر ندارم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
اره  شانس اوردی پس  تو راهی سراغ نداری واسه همسریابی؟خواهر من همه چیش خوبه

کدوم شهری؟ معرف ازدواج سراغ نداری؟

تهرانم عزیزم خواهرم نمیتونه کسیو جذب کنه دهه شصتیا خصوصا اوایلش اکثرا همین مدلین

وااای درکش میکنم منم نمیتونممم. من نیز یک دهه شصتی😓 هیچ راهی ندارم برا ازدواج اصفهان معرف ازدواج چند تا مامانم گفته ولی دریغ از یه کیس که معرفی کنن.

تهران من دو تا شماره میشناسم برا معرف تو همین نی نی سایت دیدم

وااای درکش میکنم منم نمیتونممم. من نیز یک دهه شصتی😓 هیچ راهی ندارم برا ازدواج اصفهان معرف ازدواج چن ...

میتونی شماره ها رو بهم بدی؟بعد پاک کن

ممنونت میشم

ایشالله واسه هر دوتاتون ادمهای خیلی خوبی پیدا بشه

میتونی شماره ها رو بهم بدی؟بعد پاک کن ممنونت میشم ایشالله واسه هر دوتاتون ادمهای خیلی خوبی پیدا بش ...

واسط ازدواج خانم نارمکی 09215620490-33101713-33106608 رایگان هست
روزهای یکشنبه و چهارشنبه هم باهاشون تماس بگیرید

خانم مقدم 09192292917

میتونی شماره ها رو بهم بدی؟بعد پاک کن ممنونت میشم ایشالله واسه هر دوتاتون ادمهای خیلی خوبی پیدا بش ...

تو سايت ي تاپيك هست ب اسم همين معرف ازدواج فكر كنم اوني ك زده مال مشهد هست ولي بقيه هم اومدن از شهراي مختلف معرفي كردن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم