2777
2789
عنوان

یه سوال از خانومای مجرد

632 بازدید | 36 پست

سوالی داشتم از خانومای مجرد. ، راستش من چن روزی هست عضو سایت شدم. و سوالم اینه مثلا دیدم تاپیک زدن که مثلا میگن خواستگار دارم پولداره سنش بالاست یا بی پوله و درآمدش کمه  یا چهرش فلانه. یا قدس فلانه 

کلا اینجور گفته ها یکم تحقیر آمیز و یجوره که عیب رو آدم گذاشته میشه 

خب خود دخترها هم همونجور که دوست ندارم عیب روشون گذاشته بشه ما هم دوست نداریم 

مرد

سوالش کجاش بود؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه لطفا اولین تاپیکمو ک ب تاریخ ۲ دی ماه هست رو گزارش بزنید ک بترکه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من یه دختر قد کوتاه زشتم که هیچ خواستگاری ندارم :) خودتحقیری نیست و این یه حقیقت تلخه

پسری که عاشق دختری بشه بخدا نه قدش نه ظاهرش مهم نیست،شما دخترارو نمی‌دونم ولی ما پسرا اینطوری هستیم

Mathematics teacher

از لحاظ اینکه ایراد بگیرن از طرف نیس

فقط صرفا میخان عقلانی تصمیم بگیرن 

مثلا فرضا میگن پول نداره یه خانومی ک شرایط همسرش مثل اینه میاد میگه ک برو ازدواج کن بعدا درست میشه 

اینجا جهت اینه ک از تجربه های همدیگه استفاده کنن نه چیز دیگه ای

از لحاظ اینکه ایراد بگیرن از طرف نیسفقط صرفا میخان عقلانی تصمیم بگیرن مثلا فرضا میگن پول نداره یه خا ...

خب پس ناراحت نمیشین ما پسرا هم هزار تا عیب از خود دختر خانوادش بگیریم 

مرد

خب پس ناراحت نمیشین ما پسرا هم هزار تا عیب از خود دختر خانوادش بگیریم

نه وقتی ایرادی باشه بگیرید 

بعدم جنگ ک نمیخایید کنید ازدواجه 

باید جوری باشه ک باهم کنار بیاید یا نه؟

کدوم

تاریخشو نگاه کن اولین تاپیک

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

باش ولی اتفاقا ایرادها و نقص های شماها بیشتره

به نظر من شما با این طرز فکر اصلا ازدواج نکن 

وقتی نمیتونید ایراداتونو بپذیره و میخای خودتو قانع کنید ک دختره بده اون ایرادش بیشتره