اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا پولتون حروم نشه
اول از همه اگر ضد افتاب نمیزنی سر وقت چیز دیگه نرو
دوم اینکه بخش زیادی از لک شدن های صورت به خاطر دهیدراتگیه و اگر کم ابی پوست رفع بشه لک ها هم میرن در نتیجه اگر آبرسان و مرطوب کننده استفاده نمیکنی و میخوای ضد لک استفاده کنی یا نتیجه نمیگیری یا برگشت داره لک ها
اگر لک ها قوی نیستن ، قدیمی نیستن زیاد و در اثر افتاب و دهیدراتگی هستن آلفا آربوتین اوردینری خوبه
اگر لک ها در اثر جای جوش و... هست کرم ضد لک اکسیس وای خوبه
اگر هورمونی و بارداری و... هست و یا اینکه قدیمی و قویه ضد لک ای سی ام خوبه که از همه قوی تره
دوباره تکرار میکنم خیلی از شما لک های صورتتون به خاطر یا ضد افتاب نزدن و یا دهیدراتگیه الکی کار های عجیب غریب نکنید .
ضد افتاب هم اگر توان مالی دارید ایزدین ضد لکشو میتونید بخرید اسمش اکتیو یونیفای ایزدینه
یه مورد دیگه هم توصیه میکنم استفاده از تونر گلایکولیک اسید اوردینری فقط زیاد استفاده نکین د هفته ای نهایتا 3 بار
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه