2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظام قدیمم قبلا تایید زدم الان چیکار منم ۷۰تومنم زدم رفت سایت اصلا نمیفهمم میاره استان گیرنده است ...

اولا که مهلت تایید تموم شده

دوما من راجب نظام قدیم اطلاعی ندارم ولی من که پشت کنکورم فقط نمره ۱۲ ام رو داشتم که نهایی بود همون رو تایید زدم ۷۰ تومنم دادم دیگه برام نوشته تایید شده

چک کردنشم اینطوریه که وقتی میری توی سایت سنجش میری قسمت ثبت نام کنکوری که امسال ثبت نام کردی میاره برات بعدشم میری قسمت سوابق تحصیلی برات مینویسه تایید شده

اولا که مهلت تایید تموم شدهدوما من راجب نظام قدیم اطلاعی ندارم ولی من که پشت کنکورم فقط نمره ۱۲ ام ر ...

میدونم تموم شده تازه فهمیدم. پس چرا قبول کرد وارد سایت شم‌ ۷۰تومن پولو زدم الان رفتم تایید سوابق میزنه استعلام گیرنده اصلا تکون نمیخوره گیرنده کحاست 

میدونم تموم شده تازه فهمیدم. پس چرا قبول کرد وارد سایت شم‌ ۷۰تومن پولو زدم الان رفتم تایید سوابق میز ...

منم وارد میشم اون قسمت خطا میده ولی اینکه پولو پرداخت کردید فک کنم درسته دیگه

فردا یه سر به یک کافی نت بزنید ببینید اونا چی میگن

منم وارد میشم اون قسمت خطا میده ولی اینکه پولو پرداخت کردید فک کنم درسته دیگهفردا یه سر به یک کافی ن ...

اره پولو زدم گفت برو تایید سوابق رو از سایت medدربیار رفتم اونجا همشو پر کردم صفحه دو اخرش زد استعلام گیرنده استان گیرنده تو اونجا موندم . دسترسی ندارم به بیرون امروزم جمعس 😭

اره پولو زدم گفت برو تایید سوابق رو از سایت medدربیار رفتم اونجا همشو پر کردم صفحه دو اخرش زد استعلا ...

ای کاش تا آخر میرفتید

فردا برید بپرسی روندش چجوریه که بدونید کار رو تا اخر انجام دادید یا نه