2777
2789
عنوان

عدد تینر بتا

44 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان من موعودم۲۴ هر ماه بوده ۲ روز قبل موعود تس بیبی چک زدم مثبت با خط کمرنگ بود روز موعود هم تکرار کردم ی خط پر رنگ و ی خط نسبتا پر رنگ بود بعد الان۳روز از موعودم گذشته ازمایش تیتر بتا دادم عدد تیتر بتام زده۷۵۲۱ولی خیلی نگرانم سقط بشه یا مولار باشه خواهش میکنم کمکم کنین اگه کسی مثل من بوده😘

نگرانیت از چبه؟

همه چیز که خوب و نرماله

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترم سقط یا خارج از رحم باشه عزیزم

درسته که هرچیزی ممکنه 

ولی شما خوش بین باش 

از خدا بهترین ها رو بخواه اونم بهت میده 

من خودم تجربه دوتا سقط دارم 

ولی از خدا زیاد خواستم که الان دوتا سالمشو بهم داده 

همیشه میگم خدایا بچه ی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و باهوش بهم بده 

تو اگر خواستی باز بهش اضافه کن و دعا کن 

حتما میده 

نگرانی هم الان اصلا برات خوب نیست 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

درسته که هرچیزی ممکنه ولی شما خوش بین باش از خدا بهترین ها رو بخواه اونم بهت میده من خودم تجربه دوتا ...

ممنونم بانو،دکتر الان ی ازمایش ادار هم نوشته گفته برو بده نمیدونم برای چیه

و گفت. ۳هفته دیگه بیا برات سونو بنویس برا تشکیل قلب و..

ممنونم بانو،دکتر الان ی ازمایش ادار هم نوشته گفته برو بده نمیدونم برای چیهو گفت. ۳هفته دیگه بیا برات ...

ازمایش ادرار برای عفونت و یه چندتا بیماری زمینه ایه 

چون عفونت بسیار خطرناکه میخواد مطمئن بشه سالمی 

اره سونو رو همون سه هفته دیگه بده 

انشاءالله یه بارداری سالم و خوب داشته باشی

ازمایش ادرار برای عفونت و یه چندتا بیماری زمینه ایه چون عفونت بسیار خطرناکه میخواد مطمئن بشه سالمی ا ...

انشالله.و انشالله شما هم بچهای نازت همیشه سالم و سلامت باشن ممنون بانو❤️