2777
2789

بی سلامی چرا :اخه

رفتن که فقط به این نیست به تن جایی بری !

یعنی به سلامتی جان داری میری [[تو به تن حیوان به جانی از ملک ....تا روی هم بر زمین هم بر فلک]]

.....سلام یعنی در طول شب در حال بودم  و از گذشته و اینده جمع ودر لحظه زندگی کردم و هیچ افکار پیش ساخته ای نداشتم وحالم خوب است پس با آرامش و سلامتی به سوی تو می ایم

چرا که زیرکی ظن است و حیرانی نظر 

زیرکی بفروش و حیرانی بخر

سلام یعنی هر لحظه، هر جایی میرم قبلا پیش خودمم 

چه احترامی بالاتراز این

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که صبح پا میشیم هیچی نمیگیم البته خونه خودمون

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بی احترامی یا کم ادب بودن تلقی میکنیم طبق عادتاینکارو میکنیم یکی از بچه ها گاهی نمیگه ولی ما بهش میگ ...

البته 

ولی نمی دونم چرا وقتی پشت ترافیکم

ماشینا رو تو صف می بینیم  این فکر می یاد تو ذهنم که

آدما تو صف ا ن

تا چیزی بگیرن