2777
2789
عنوان

از دست دوستم🙄😂

238 بازدید | 16 پست

زده پروفایل منو کپی کرده 

یهو رفتم روبیکا دیدم پروفایلمو گذاشته پروفایلش 😂💔

ینیا چی بگم الان همتون جبهه میگیرن که فلانه و مگه چیه برم پروف خودمو عوض کنم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

خب حتما پروفت قشنگ بوده گذاشته پرورش

اشکالش چیه؟ نمیخوای ست باشید؟

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتما پروفت قشنگ بوده گذاشته پرورشاشکالش چیه؟ نمیخوای ست باشید؟

ست آدم یه هماهنگی میکنه به هر حال 

پروفم بی ام وه بود اصلم اهل ماشین نیست من ۳ ساله میشناسمش ولی چون من گفتم بی ام وه و پروفایلم گذاشتم اینم ادا در میاره 

منم دقیقا اینطوریم اصلا خوشم نمیاد یکی یچیزی مثل من داشته باشه یا پروفش مثل من باشه🥲

آره خوب لاعقل یه هماهنگی می‌کرد 

نمیشه هم گفت تصادفی بود چون تو گوگل که نیست پینترست هم نداره این من کلی تو پینترست گشتم

ست آدم یه هماهنگی میکنه به هر حال پروفم بی ام وه بود اصلم اهل ماشین نیست من ۳ ساله میشناسمش ولی چون ...

خب پس‌ تو حتما از اون بهتری و دوستداره هرکاری ک میکنی رو ازتو کپی کنه

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

خب پس‌ تو حتما از اون بهتری و دوستداره هرکاری ک میکنی رو ازتو کپی کنه

نمیدونم بنظرم هرکس به شخصیتی دارع و هیچکس از کس دیگه برتری نداره 

یاد مرد ها افتادم تو عروسی لباسشون یکیه. خانوما.. 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نمیدونم بنظرم هرکس به شخصیتی دارع و هیچکس از کس دیگه برتری نداره

ایشون اینجوری فک میکنه