2777
2789
عنوان

مردا دلقکن به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو زنا الکی زن نشدن تحمل دردشون هزار برابر بیشتر از مرداست ، درد زایمان برابر با شکستن همزمان ۹۵ تیکه استخون هستش ، اون کلیپی که شبیه سازی شده برای درد زایمان و وصل میکنن به مردا رو پیدا کن بهش نشون بده هیچکس تا الان نتونسته تحمل کنه همه همون دقیقه اول انصراف دادن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وقتی این دردو حس نکردی از کجا میدونی

چون میگن زایمان دردش اندازه خورد شدن همزمان ده تا استخوانه

یه کلیپم بود اون درد و برا مر ا شبیه یازی کردن جونشون بالا اومد

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
چون میگن زایمان دردش اندازه خورد شدن همزمان ده تا استخوانهیه کلیپم بود اون درد و برا مر ا شبیه یازی ...

یچی هم درد پریودو شبیه سازی می‌کرد یارو دیوونه شده بود😂😂

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

تازه ۹ ماهم باید تو شکمت بچه حمل کنی

بعد کلا از شکل و ظاهر میفتی فقط ی جیزی میگن مردا 

همین درد پریودی هرماه باید تحمل کنی 

کاربکنی ازاخرهم درد بکشی و همه جی رو عادی جلوه بدی 

خیلی پولدارم😅
هرچی باشه دردش از زایمان کمتره

بدن یک انسان تا 45 واحد تحمل میکنه درد زایمان 57 واحد ینی برابر شکستن 20 استخوان
درد متوسط ضربه به --- اقایون 9000 واحده که معادل 160 زایمان و شکستن 3200 استخوان است

کاربر اقا هستم