2777
2789
عنوان

بیست و هشت سالمه و سه تا بچه دارم همه مسخره ام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 48 پست

بنظرم میگفتی دومی دوقلو بوده .چه ربطی به دهاتی بودن داره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی شعور و بی فرهنگ بودن هم منشی هم دکتر،الان زن رونالدو باید مال دورافتاده ترین دهات باشه که،زن بنیامین بهادری بچه سومش و دنیا آورد مال شما که دومی دوقلو شده،بهترین کارو کردی بچه آوردی،ولی از این به بعد توهین می شنوی باهاشون سرد برخورد کن لازم نبود جواب منشی رو بدی

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
من بغض گلوم و گرفته بود گفتم حرف بزنم میزنم زیر گریه هیچی نگفتم ولی پچ‌ پچای همه رو می‌شنیدم🥲

کدوم استانی؟

این چیزا برا بعضی فرهنگا عجیبه دیگ

مثلا اینجا ۲۸ ساله معمولا تازه ازدواج میکنن 

منشی رو نشستی میذاشتی کنار.. یعنی چی ک صدای خرد شدن قلبمو شنیدم؟ زندایی من 24 سالشه مثل شما 3 تا بچه داره ک دقیقا دومین زایمانش ام دو قلو بوده.. این زندگی شخصی شماست.. به هیچکس هیچ ربطی نداره.. به اون منشی بی‌شعور میگفتی حسودیت میشه خودت نمیتونه بزایی؟ 😐اولین تاپیکهیه ک این قدر عصبی شدم 

"بدون قصد توهين به منشي ها"بهش ميگفتي اگر دانشگاه نرفته بودم كه الان مثل تو منشي بودم نهايتش

آخ آخ دیدی بعد که میای بیرون هزار تا چیز میاد تو ذهنت که کاش اینو گفته بودم من همون موقع لال شده بودم انگار

عزیزدلم این که چیزی نبوده براش خجالت بکشی باید جوری جوابشون رو میدادی اونا خجالت میکشیدن .... اعتماد بنفست کجا رفته ...مادر سه تا بچه ای باید سرت بالا باشه و دهن هرکی که زر مفت زد رو سرویس کنی .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
تو دهنش میزدی نکبت اه حرصم گرفت چرا از خجالتش در نیومدی مرده شورش چی کار به حرف بقیه داری معلومه خود ...

قربونت برم عزیزم ممنونم

نمی‌دونم نتونستم بغض گلومو گرفته بود ترسیدم حرف بزنم گریه ام در بیاد

و یه چیز دیگه نظر منه 

توی این جامعه و وضعیت باید مث گرگ رفتار کنی بره نباشی ادای مظلوما و در نیاری و از حقت دفاع کنی

چ دفاعی بالاتر از مسائل شخصی زندگیت؟

باید با لحن سرد و بد جوابشونو میدادی جوری ک با ع.ن چسبیده کف توالت مو نزنن نمیدونم من تو این مواقع بی اعصابم یا واقعا راهش همینه

من بغض گلوم و گرفته بود گفتم حرف بزنم میزنم زیر گریه هیچی نگفتم ولی پچ‌ پچای همه رو می‌شنیدم🥲

ببخشيد شما عقلت كمه كه به حرف يه آدم غريبه اهميت ميدي، روي خودت كار كن، از درون قوي شو، يادت نره همين شما اگه الان بچه نداشتي همين مردم كلي چرت و پرت ميگفتن بهت، يك دونه داشتي هم يه چيزي ميگفتن، شوهر نميداشتي بدترش رو ميگفتن، بستگي به خودت داره كه همه اينهارو جذب خودت كني يا محل ندي

درضمن خوش به حالت

٣ تا خيلي خوبه

كاش منم از دخترم دقيقا همين سايز و مدل ٣ نه اصلا ١٠ تا داشتم

ما یه معضل رفتاری تو جامعه داریم تو مسائل مختلف ، اونم اینه که زیاد حرف میزنیم و نظر میدیم و فکر میکنیم عقل کل هستیم ، درباره همه چی نظر میدیم

این خیلی بده اصلا انگار نمیدونم و به من چه و اطلاعی ندارم تو ذاتمون نیست

یکی نیست به خودش بگه تو که کمی چرا انقدر بدی ، من زیاد به تو چه کردم ؟

عجب 
قربونت برم عزیزم ممنونمنمی‌دونم نتونستم بغض گلومو گرفته بود ترسیدم حرف بزنم گریه ام در بیاد

فدای سرت 

به کیفت بگیر حرقاشو

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌