من کارمندم خونه دارم ولی خونه ام به درد زندگی متاهلی نمیخوره واقعا به نامزدم گفتم باید یه خونه کوچیک ...
دنبال بهونه بوده عشقم
جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاپیک قبلیت رو خوندن عجیبه ناراحتی چه ادم به دردرنخور و چشم دل گشنه ایی بوده توقع داشته خرجش رو بدی ، ناراحتی چرا بهم خورد چه عجیبید والا 🙄 ادم قحطی بوده اون مردایی که می گن ملکه ت می کنیم چه گلی به سر زن ها زدن این از اول انقدر خسیس و پرو بوده،بخواد به سرت بزنه بدم می ادم از مرد بی غیرت
اره کلا میگه از ازدواج میترسه قبلا هم با یه خانوم خیلی خوب نامزد کرده بود ولی چون دیده بود منافع من واسش بیشتره ولش کرده بود اومده بود سمت من که من بعدها اینو فهمیدم الانم قطعا یکی بهتر زیر سر داره که اصلا ناراحت نیس وگرنه مگه میشه آدم ناراحت نباشه
اره کلا میگه از ازدواج میترسه قبلا هم با یه خانوم خیلی خوب نامزد کرده بود ولی چون دیده بود منافع من ...
الانتو نگاه نکن
فردای زندگی آدم بچه دار میشه
مشکلات بارداری و شیردهی داره
اونوقت میخواد همچنان خودت خرج خودت و بچه رو بدی؟
همچین آدم اصلا ارزش ناراحتی رو داره بنظرت؟
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اخه یه بار جدا شدم خیلی افسردگی اذیتم میکرد و تنها دلیلی که اینو قبول کردم این بود که از افسردگی بی ...
بخدا حالت خوب میشه خودت به خودت کمک کن.. ببین این اقا مرد زندگی نبوده. ممکن بود باازدواج و پول شما بعدها بهت خیانت هم میکرد... حاضر بودی خیانت کنه ولی باتو هم ازدواج میکرد!!! اصلا فکرتو درگیرش نکن.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ولی اصلا خوشحال نیسم خیلی افسرده بودم داشت حالم خوب میشد با ازدواج ولی الان خیلی خیلی بدم
گلم این ازدواج خوبی نبوده تن به هر ازدواجی نده ،انشادالله مردی برات بیاد که لیاقتت رو داشته باشه، در ضمن حتما قسمتت نبوده شک نکن قسمتت کس دیگری هست به وقتش می اد خواهر من ۸ بار تا پای عقد و ازمایش خون می رفت بهم می خورد تا چند ماه پیش ازدواج کرد