2777
2789

سلام.

وقتی دوستت بگه فلان کارو بکن ممکنه بری دنبالش.

وقتی همسایه بگی برو فلان کار رو انجام بده احتمالا میگی باشه بعدا میرم.

وقتی مدیرت بگه فلان کارو بکن سریع چشم میگی و انجامش میدی.

نماز فرمان الله هست. کسی که مدیر و چیننده زندگی و تقدیر توست. کسی که تو رو آفریده ..... از صبح تو سایت نی نی چه دستاوردی داشتی؟؟؟؟ الان پنج دقیقه واس فرمان الله گردن کج کن و وقت بزار.

ان شاءالله امروز نماز جمعه که تاکید قرآن هست در هر محله ای برگزار میشه در ایران. 

این ایام ماه مبارک رجب هم روزه قضا یا مستحبی داری بسم الله ، پر از صواب ....

ذکر جمعه و هر روز: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

چیزی که توش اجبار باشه بدرد نمیخوره از نظر من

چه چشم گفتن زورکی به مدیر چه نماز زورکی برای خدا💓

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت تاپیکتون

و من الله التوفیق. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

الحمدلله رب العالمین.  از پیامتون حس خوبی گرفتم احساس کردم بلطف الله امروز تا اینجای کار یه کار خوب انجام دادم و خدا خوشحال شد ان شاءالله. 

و من الله التوفیق 

شما وقتی از کسی چیزی میگیری ازش تشکر نمیکنی؟

بستگی داره چی بهت داده باشه 

هدیه رو هم با این منطق بدون چکشم داشت میدن 

اگه خدایی باشه نیاز به تشکر و بقولی نماز من و شما نداره هرچی هست دلیه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

چیزی که توش اجبار باشه بدرد نمیخوره از نظر من چه چشم گفتن زورکی به مدیر چه نماز زورکی برای خدا💓

اگر توش اجبار بود که الان با چوب بالاسرمون واستاده بودن ....

ضمنا نماز ادای دین و فریضه هم هست.

دوست شاید حق نداره بهت فرمان بده اما خالق این حق رو داره.

با خودمون صادق باشیم. تارک الصلاة هم صواب از دست میده ام بخاطر ترک واجب گناه گردنش میاد و در قیامت حسرت و پشیمونی خواهد داشت.

اگر توش اجبار بود که الان با چوب بالاسرمون واستاده بودن ....ضمنا نماز ادای دین و فریضه هم هست.دوست ش ...

بستگی به اعتقاداتشون داره موفق باشید

بستگی داره چی بهت داده باشه هدیه رو هم با این منطق بدون چکشم داشت میدن اگه خدایی باشه نیاز به تشکر و ...

نماز فقط به خاطر تشکر از خدا نیست،اینجوری نیست که فکر کنید قراره خدا ازش سود ببره،روح انسان اینجوریه که به عبادت نیاز داره.

نماز هم از گناه جلوگیری میکنه هم اینجوری خدا رو تو طول روز فراموش نمیکنی وقتی هم خدا رو یادت بیاد قلبت آروم میگیره

نماز اولین کاری که میکنه اینه که روح رو قوی و بزرگ میکنه 

کسی گه نماز نمیخونه حفیقتا بخ خودش ظلم میکنه و ارزش والایی رو از دست میده 

فرصت صحبتی خاص با خالق کل جهان 

این یه فرصته  که خدا لطف کرده و بهمون داده 

مهمه که از کجا و به چه توجیهی معتقد چیزی شیم. چون برخی اعتقادات آدمو بالا می‌بره و برخی ذلیل میکنه.

بهترین آدم هایی که روی کره خاک پا گذاشتن مثل پیامبران الهی و اهل بیت علیهم السلام همه بر حساب کتاب پس از مرگ تاکید کردن.

گاهی یک فرد تو خیابون بگه از فلان کوچه با ماشین نرو تهش بن بست هست آدم عاقل بدون شناخت اون شخص تبعیت میکنه که یوقت به گرفتاری و دردسر مشغول نشه ..... حالا چه شده در طول ۲۴ ساعت شبانه روز برای ۲۵ دقیقه نماز رو هم رفته ، آنقدر بخواهیم مقاومت الکی نشون بدیم.

گاهی ما نماز رو ترک نمی‌کنیم بلکه یه کارایی در پشت صحنه انجام میدیم که نماز ما رو ترک میکنه. باید هرچه سریع تر توبه کرد و برگشت .....

خدا خیرت بده تاپیکت عااالی بود

و من الله التوفیق. 

گاهی تاپیک های آلوده و به قول برخی اعضا سمی میبینم. اینجا پر مخاطب هست. إن شاءالله سعی کنیم با مطالبمون در ترویج و یادآوری احکام الهی سهیم باشیم و امام مهدی علیه السلام رو خشنود کنیم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم