2777
2789
عنوان

زن گنده و شوآف

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 70 پست
پدر منم خدارو شکر در حدی می‌تونه حرکت بزنه اما میگه وظیفه من بزرگ کردن شما بدون اذیت بود اما قرار نی ...

کاش حرفهای تو درست بود! اما درست نیست! چرا فکر میکنی زر مفت دارم میزنم؟ زنداییم تو این ۵ سال روزی به من زنگ نمیزد الان پیاماشو دارم فقط میگه دیدی من رفتم تو نرفتی؟ عین یه بچه ۱۲ ساله...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس نمیکنی ۱۷ سال و مجرد بودنت برا رفتن خیلی زوده دختر خوب؟!

من اگه بخوام از الان شروع کنم حدود پنج سالی طول میکشه تا اونموقع بالغ ترم.. چون سخت میدن

وا چه ربطی به شو اف دارهبعدشم تو خودت باید بری دنبال آرزو هات خانوادت مسئول برآورده کردن اونا نیستن ...

خانواده پس چیکاره ان اخه؟ باید حداقل یه هولی بدن یه کمکی کنن به بچه هاشون 

من خودم خانوادم هیچوقت به اونصورت حمایتم نکردن الان که ۲۲ سالمه یه ادم بدبخت افسردم افتادم خونه

چرا باید با ی زن ۴۵ ساله صحبت کنی؟خب زنگ نزن بهش

من حتی خطمو عوض کردم مگه میفهنه؟ زنگ میزنه به مامانم میگه گوشی بده میا من باهاش صحبت کنم درمورد سوئد ولی کاش صحبت میکرد فقط شوآف

من اگه بخوام از الان شروع کنم حدود پنج سالی طول میکشه تا اونموقع بالغ ترم.. چون سخت میدن

۲۲ سالم کمه

حداقل ۲۵ سالت بشه..

حداقل بورسیه بشی.

درکل زود تصمیم نگیر 

منم خیلیییییییییی تو این فکرا بودم ک برم تا خیلی جاها پیش رفتم برگشتم پشیمون شدم.

خب پس تلاشت رو بکن ۲۵ سالت شد بری درسی بورسیه بگیری به نحوی بری

من الان حتی توی یه آموزش کده میخواستم استخدام بشم چون سطحم fluent بود یعنی خیلی پیشرفته ولی سنم که کم بود نذاشتن هرکی رو میگم سوئدی بلدم دهنش باز میمونه اما مامانم اصلا منو نمیدونه میگه همون تخم و ترکه‌ی باباتی هیچی بارت نیست نابود شدم به قرآن