2777
2789
عنوان

چرا‌ بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 79 پست

من دارم نانای میکنم😂💃🏻

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

نمیدونم چم شده تازگیا یا به ادم کشتن فک میکنم یا خودکشی اونم الکی الکی انگارتسخیرشدم

کسی اذیتت میکنه ؟ یا تحت فشارت میزاره ؟ اگه عصبانی هستی و اذیتت میکنن تو خودت نریز خشمتو خالی کن دنیا دو روزهه مراقبه و ورزش و دعا هم خیلی عالیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به کسی نگید من الان خوابم روحم داره پیام میده بعدم قراره بیام تو خواب اونایی که با احساسات همدیگر بازی می کنن!!!!! 

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

من دوست دارم پایین تنه چاق باشه فقط🤦🏻‍♀️😂

نههه من حس میکنم پایین تنه چاق باشه قد کوتاه دیده میشه 

باسن چاق خوبه ولی رون نهههه

من شکم و پهلو دارم خیلی رو اعصابمه 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

کسی اذیتت میکنه ؟ یا تحت فشارت میزاره ؟ اگه عصبانی هستی و اذیتت میکنن تو خودت نریز خشمتو خالی کن دنی ...

به حرف من توجه نمیکنن برعکس رو مخم میرن خیلی بین بچه ها فرق میزارن منو چون دخترم اصلا ادم حساب نمیکنن فرزند اولو آخرشونو دوسدارن فقط 

نههه من حس میکنم پایین تنه چاق باشه قد کوتاه دیده میشه باسن چاق خوبه ولی رون نههههمن شکم و پهلو دارم ...

شکم خدایی بده 

من بدن اکس بندو دوست دارم خوبه همه پیش بنظرم البته بعضی از عکساش خوبه رون هم چاق خوبه ها ولی مثل گلابی میشی😂

More important than loving is how long you love her.؟