2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل مامانم خاب دیده بود حضرت علی پول برده تو حیاط بهش داده 

قبل اون حتا واسه نون شبشون محتاج بودن بعد اون خاب خداروشکر زندگیشون خیلی خوب شده خونه خرید ماشین خرید زن گرفت واسه پسرش چه عروسی را انداخت شکر خدا 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

در کل بعضیا تو همه چیز شانس دارن 

یه دایی دارم مستاجره زنش یه عالمه طلا داره 

ولی یه دایی دیگه م وضع مالیش خیلی خوبه اما زنداییم یک گرم هم طلا نداره 

حتی تو لباس خریدن و وسایل خونه هم شانس نداره هر چیزی که می‌خره خوب نیست 

با اینکه داییم همیشه گرون ترین چیزا رو می‌خره اما خوب نیستن 

یا میشکنن یا زود خراب میشن

فامیل مامانم خاب دیده بود حضرت علی پول برده تو حیاط بهش داده قبل اون حتا واسه نون شبشون محتاج بودن ب ...

وای خوش به حالش ❤️ ما چضعمون متوسطه ولی من دلم میخواد میلیاردر بشم همینطوری فقط خرج کنم بس که رو دلم مونده 

منم همینم از زندگی روزمره عقب افتادم از بس تو رویا سیر میکنم

آخ منممم پول مترو بغضی موقعا کم میارم ولی همش میرم سایتا ادکلن اصل میزارم تو سبد خرید هی رویا میبافم میگم مقثلا یه میلیارد میدم ادکلن

وای خوش به حالش ❤️ ما چضعمون متوسطه ولی من دلم میخواد میلیاردر بشم همینطوری فقط خرج کنم بس که رو دلم ...

منم دقیقا 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

آخ منممم پول مترو بغضی موقعا کم میارم ولی همش میرم سایتا ادکلن اصل میزارم تو سبد خرید هی رویا میبافم ...

خدایی من میخوام برم روانپزشک 

این رویاپردازی ناسازگار MD هستش 

باید درمان شه وگرنه زندگی رو به ف ا ک میده 

تو توییتر دیدم طرف نوشته بود داشتم فولدر های لو تاپ قدبمیم رو مرتب می‌کردم 

یه پوشه باز کردم دیدم ولت قدیمی بیت کوینمه 

حدود 0.003بیت یعنی حدودا ۲۴ میلیون توش بوده 

آی حسودیم شد 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خدایی من میخوام برم روانپزشک این رویاپردازی ناسازگار MD هستش باید درمان شه وگرنه زندگی رو به ف ا ک م ...

من دارم سعی میکنم هی با واقعیت روبرو شم چون خودمم میدونم برای کم شدن درد و تلخی شکستام پناه میبرم به رویابافی سخته ولی میتونیم 🫂❤️ یه روزی میخندم به این روزا قطعا و اونقدر از زمان حالم راضی میشم که مجبور نباشم پناه ببرم به خواب و خیال

تو توییتر دیدم طرف نوشته بود داشتم فولدر های لو تاپ قدبمیم رو مرتب می‌کردم یه پوشه باز کردم دیدم ولت ...

حالا اون بیچاره ای که تو خارج بابت پیتزا هزار بیت کوین دادو چی میگی 

حالا اون بیچاره ای که تو خارج بابت پیتزا هزار بیت کوین دادو چی میگی

وای آره 

گرون ترین پیتزای دنیا رو خورده 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
من دارم سعی میکنم هی با واقعیت روبرو شم چون خودمم میدونم برای کم شدن درد و تلخی شکستام پناه میبرم به ...

عزیزم درکت میکنم منم حالم گرفته ست 

ولی دنیای واقعی تو هرچقدر هم تلخ باشه 

قطعا تلاش تو تاثیری در بهبود یه بخش هاییش داره ❤