oمنفی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 عنوان تخم بلدرچین 176 بازدید | 16 پست دوستان میشه به بچه سه ساله هر روز تخم بلدرچین داد؟ شهدا شرمنده ایم 😢 1396/10/02 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 چرا هر روز؟ یه روز در میون بهتره 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
oمنفی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 چرا هر روز؟ یه روز در میون بهتره آخه چون کوچیکه دخترم دوست داره میگه تخم مرغ کوچولو بده 😀 شهدا شرمنده ایم 😢
دلیوان عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 1582 من به پسرم میدم از ۱ سالگیشهفته ای شاید ۱۲ تاگاهی نمیخورد .دیگه نمیدادم تا چند هفته یا روز.بعد دوباره میدادم براش تازگی داشت الان ۴سالس
دلیوان عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 1582 آخه چون کوچیکه دخترم دوست داره میگه تخم مرغ کوچولو بده 😀 روزی ۳تا بده
*آدم_برفی* عضویت: 1391/02/01 تعداد پست: 6213 من به پسرم میدم از ۱ سالگیش هفته ای شاید ۱۲ تا گاهی نمیخورد .دیگه نمیدادم تا چند هفته یا روز.بعد د ... الان چند تا براش درست ميكني سرخ ميكني يا آب پز لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
oمنفی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 من به پسرم میدم از ۱ سالگیش هفته ای شاید ۱۲ تا گاهی نمیخورد .دیگه نمیدادم تا چند هفته یا روز.بعد د ... کوچکتر بود پایگاه میگفت چون سنگین هست یه روز در میون باید داد. اما گفتم الان که بزرگ شده چی ضرر داره یه نه.ممنون پس مشکلی نیست شهدا شرمنده ایم 😢
سمي_جووون عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 بله ميشه هيچ اسكالي هم نداره ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
oمنفی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 روزی ۳تا بده روزی سه تا؟ زیاد نیست؟ شهدا شرمنده ایم 😢
assali عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 11420 تخم بلدرچين خَيلي قويه ولي كلا تخم مرغ روي كبد تاثير ميزاره هر روز هر روزم نده بهش
ازگیل عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 9114 مشاور تغذیه مهد پسر من میگه ۵ روز تو هفته به بچه ها باید تخم مرغ و ... دادهر دو تا تخم بلدرچین معادل یک تخم مرغ
سپیده14 عضویت: 1395/11/10 تعداد پست: 6533 وای هر روز ندیخیلی بدهیه خانومی اینکار رو کرد و دور از جون بچه شما ، بچش دچار مشکلات کبدی شدید شد. زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.