2777
2789
عنوان

بچه ها کجا با یک مرد خوب آشنا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 57 پست
از آشناهامون دختره از شوهرش جدا شد به یکی دوسال نرسید یهو شنیدیم با یه پسره اهل شیراز ازدواج کرد

من دختر خالم یبار ازدواج کرد با یه بچه بچرو گذاشت پیش مرده باز ازدواج کرد بازم بچه دار شد باز گذاشت پیش شوهر دوم بچرو الان ازدواج سومشه 

واقعا از تنهایی خستم نگفتم مجازی اعتماد میکنم میخوام بدونم کجا میگن بری تور میگن طرف خرابه تو تور تن ...

جاهای معمولی برو ، باغ و تور و اینا خیلی خوب نیس

اگه مذهبی هستی جاهای مذهبی

اگه نیستی همون جاهای علمی و محیط کار به نظرم امن ترن از بقیه جاها

چون میتونی اول یکم بشناسیشون

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاهای معمولی برو ، باغ و تور و اینا خیلی خوب نیساگه مذهبی هستی جاهای مذهبیاگه نیستی همون جاهای علمی ...

الان من برم بخاطر یکی کار کنم که آیا پیدا بشه یا نه 😂😂😂شانسم ندارم بخدا 

من دختر خالم یبار ازدواج کرد با یه بچه بچرو گذاشت پیش مرده باز ازدواج کرد بازم بچه دار شد باز گذاشت ...

ینی بار سومم ازدواج کرد؟ چقد محکمه و وابسته نیس! این دختره که میگم بچه نداشت

پایان شب سیه سپید است.. :)
الان من برم بخاطر یکی کار کنم که آیا پیدا بشه یا نه 😂😂😂شانسم ندارم بخدا

حالا تو برو شاید مورد خوبی پیدا شد ، چه اشکالی داره

مستقل هم میشی😁 به نظرم از مجازی و تور و اینا قابل اعتماد تره البته بازم برمیگرده به محیط کاری

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اون هول دوست داشته من به مردی که لای زناست اعتماد ندارم

دیگه عزیزمم  من کاره ای نیستمم 

لابد صحبت کردن همو خواستن 

ما چی کاره ایم 

شما هم اگه میخوای برای ازدواج باشه باید بری به یه 

خانم هایی هستن مثلا تو این جلسه ها معرفی میکنن بگی 

وگرنه همه جا هول هست