2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهمن ک رک گفتم برای چی بیارم خوردن دیگهخودش خواست پاشه دخترش نذاشت منم گفتم مگه غریبه هستن بخوان می ...

من از همسرم انتظارنداشتم اون رفتارو انجام بده ازش بعید بود

چه رفتاری

فریاد کشید 

ازداد فراتر دادوهوار عصبانیت شدید یه ادم بالغ مگه قرارنبود خودشو کنترل کنه مثلا یه روزی بچه داشته باشیم این رفتارو تکرارکنه چی ؟ واسم قابل درک نبود مات و مبهوت بودم 

سر چیجلو کی داد زد

خودمون دوتا بودیم برای اینکه پیش بینی اتفاقی که نیوفتاده بودوکردم 

بدترازاونکه من پریودبودم و خیلی آشفته بودم اگه پریود نبودوهمه چیزرو مخم نبود که اصلا اون حرفو نمیزدم اماواقعا مغزم دردمیکرد و هنوزهم باهاش قهرم و بدترازاون اونم بامن قهره 😐امروز پیام دادم یه موضوع مهمی و پرسیدم جوابش بله یاخیربود جواب نداد منم محل بهش ندادم دیگه گاهی حس میکنم اقایون ازبچه هم بچه ترهستن

خودمون دوتا بودیم برای اینکه پیش بینی اتفاقی که نیوفتاده بودوکردم بدترازاونکه من پریودبودم و خیلی آش ...

بخدا بچه  و داغون و لوس و .... هستن

متنفرم از همه شون جز برادر پدرم 

والا بهتر جوری رفتار کنی ک خودش بیاد برای آشتی 

و حتما با مشاوره در تماس باش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بخدا بچه و داغون و لوس و .... هستنمتنفرم از همه شون جز برادر پدرم والا بهتر جوری رفتار کنی ک خودش ب ...

ببین من عاشقشم دوسش دارم درکش میکنم انتظارداشتم اون لحظه به فکرحل مسئله بیوفته نه اینکه عصبانی بشه بهش گفتم میخوام ازت طلاق بگیرم هیچ واکنشی نشون نداد 😒 جدی نگرفت توذهنش گفته پریوده داره هیجانی تصمیم میگیره اما دلم ازش گرفته 

ببین من عاشقشم دوسش دارم درکش میکنم انتظارداشتم اون لحظه به فکرحل مسئله بیوفته نه اینکه عصبانی بشه ب ...

کلا مرد جماعت همین

همسرم سر موضوعاتی عصبی میشه داد میزنه بعد ک بهش میگم تو آرامش خجالت می‌کشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
کلا مرد جماعت همینهمسرم سر موضوعاتی عصبی میشه داد میزنه بعد ک بهش میگم تو آرامش خجالت می‌کشه

همسرم اگه من نرم بشم و راجب موضوع حرف نزنم میگه معذرت میخوام امااگه من همچنان گارد داشته باشم راجب موضوع اصلا حرف نمیزنه