2777
2789

وقتی اینو شنیدم فهمیدم یک زن باید پشتوانه داشته باشه و خیالش راحت باشه چون اعتمادی به بعضی از مردا نیست واقعا دلم شکست بابت حرفش چون من خیلی تو زندگیش فداکاری کردم و همش دلم صاف بود باهاش  اینم بگم دو روزه با عمش توی اتاق یا سرکار همش حرف میزنه تلفنی بعد انگاری اون بهش محل می‌زاره و قربون صدقش میره  به من دیگه محل نمیزاره با عمش میگه میخنده ا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم یه بار اینو بهم گفت و منم زدم بیرون از خونه فورا. ولی اومد دنبالم نه بخاطر خودم بخاطر اینکه بچه رو نبردم با خودم. و من اون روز با خودم عهد کردم یک روز از خونه اش میرم. و اوون روز هم دور نیست. مردی ک زنش رو میکنه از خونه بیرون یک لحظه نباید بمونی پیشش. ننم پشتوانه ندارم و مجبورم به موندن

بله متاسفانه همسر من هم ۱۶ روز پیش همچین حرفی زد و درو باز کرد با رکابی و شلوارک انداخت بیرون،  روی پله ها نشسته بودم،  صدای گریه پسرم میومد،  دست اونم گرفت انداختش بیزون افتاد روی کفش ها 

رفتیم بالا پشت بوم،  تو فکر این بودم اروم شم،  یه لباس از همسایه ها بگیرم برم 

خودش اومد گفت نگرانتون هستم کجا رفتین 

شوهر منم یه بار اینو بهم گفت و منم زدم بیرون از خونه فورا. ولی اومد دنبالم نه بخاطر خودم بخاطر اینکه ...

خیلی حالم ازش بهم میخوره اینقدر نفرینش میکنم که حد نداره همش توی دعوا میگه برو بیرون از خونم منم گفتم ان شاالله به حق همین روزای عزیز خدا خونشو طوری ازش بگیره خودش هم نفهمع چیشد چون منو بارها انداخته بیرون 

معمولا پسر ها وقتی بزرگ میشن دیگه به عمه و خاله زنگ نمیزنن و نمیشناسنشون شوهر تو عجیبه

خیلی باورت میشه ۲۰ دقیقه باهاش حرف میزنه بعد من زنشم سرکار باشه زنگ بزنم جواب نمیده 💔من براش کم نزاشتم واقعا نزاشتم اینقدر بهش میرسم اون مریض میشه من کلی هواشو دارم بعد من مریض شدم اون بهم میگه فیلم بازی نکن چیزیت نیست