2777
2789

دعاکنید دوس دارم خوشحالیتونو ببیننم

اونروز دیدم یکی ازدوستان میگه اپلیکیشن میلی طلا رو نصب کنید خرد خرد طلا بخرید من فک کردم کلاه برداریه یادوروغه خیلی تحقیق کردم بعد اونروز از عموم پرسیدم گفت ازهمکارامون نصب کرده میگه ۳۰هزاردادم ۵سوت طلا خریدم ازاین ب بعد دستم اومد بازم میخرم خرد خرد قرار نیست میلیونی بخرم...

وای منومیگی انقد خوشحال شدم رفتم  نصب کردم هم براخودم هم مامانم من۳۰هزارتومن خریدم ..شد ۵سوت طلا ازاین ب بعدهم میخرم...اخرش هم وقتی طلا زیاد شد میتونی بفروشیش یا درخواست کنی برات بفرستن

خداخیرت بده دوست نی نی سایتی...

اگه خواستید بگید لینکشو بدم بهتون هم به شما ۵سوت هدیه رایگان میده هم به من

شما برای سرمایه‌گذاری طلا به میلی دعوت شده‌اید! همین حالا با کد دعوت milli-lbnyi ثبت‌نام کنید و 5 میلی هدیه بگیرید!
https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-lbnyi

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اونجایی که دزدی و کلاهبرداری زیاد شده نمیتونم اعتماد کنم

مردم از همراهی دنبال پول و کلاه برداری از مردم

البته خدایی نکرده منظورم به شما نیست استارتر عزیز

بیشتر به صاحب این اپلیکیشن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

از اونجایی که دزدی و کلاهبرداری زیاد شده نمیتونم اعتماد کنممردم از همراهی دنبال پول و کلاه برداری از ...

بله حق میدم بهتون منم یکی مثل شما بودم ولی وقتی دیدم داخل شبکه هم تبلیغ وتعریف هست مطمعن شدم

ای کاش قسم نخوری واسه هرچیزی. خدا قهرش میگیره

دیگه ندونستم چ جوری بگم..خودم به همچین چیزی خیلی نیازداشتم د س دارم بقیه هم خوشحال باشن وبتونن با۳۰هزارتومن هم طلا بخرن

از اونجایی که دزدی و کلاهبرداری زیاد شده نمیتونم اعتماد کنممردم از همراهی دنبال پول و کلاه برداری از ...

منم میترسم ب کسی اعتمادکنم

دوتا‌ ریمل چندوقت پیش سفارش دادم

غرفه دارا بهم گفتن اصله روهم یکو خورده ای شد

ولی واسم فیک فرستادن فیکشونم پنجاه هزاره

موندم‌چجوری پول دزدی از گلوشون میره پایین

یکیشونو اگ‌واقعا پولمو پس نده سرماه حقوقموبهم بدن ازش شکایت میکنم ک دونفر دیگ مثل من ضرر نکنن💔😑

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

تبلیغشو تو شبکه نسیم دیدم

منم تبلیغ روغن سیاه کننده مو رو توی شبکه یک دیدم..خدا ازشون نگذره..دروغ محض بود..به پول سال ۹۲ پدرومادرم یک وپانصد میلیون هزینه کردن به پول الان با تورم طلا حساب کنی که ۵۰ برابر شده چیزی حدود ۷۵ میلیون میشه

دریغ از یه تارمو که سیاه بشه

به تلویزیونم اعتماد نکنید