یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از لحاظ علمی افکار شما نمیتونه شرایط زندگیتون رو تغییر بده فقط این افکار میتونه شما رو خوشحال نگه داره که ممکنه بعدش افسردگی هم بگیرید چون نتیجه ای حاصل نمیشه
طرف فقط از قانون جذب همین دوکلمه رو بلده بعد میگه یک ماه اره من مینوشتم اثر نکرد دروغه
اینارو که میگن دلممیخواد سرمو بکوبم تو دیوار
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
چون علمشو ندارنو از پایه راجبش مطالعه نکردنطرف فقط از قانون جذب همین دوکلمه رو بلده بعد میگه یک ماه ...
شما اطلاعات مفیدتر و اجمالی داره عزیزم؟
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
از لحاظ علمی افکار شما نمیتونه شرایط زندگیتون رو تغییر بده فقط این افکار میتونه شما رو خوشحال نگه دا ...
از لحاظ علمی افکار ارتعاش دارن از لحاظ علمی کلمات ما انرژی دارن
و همون انرژی ارتعاش برمیگرده تو زندگیمون
هزاران ازمایش انجام شده که میتونم براتون بگم چندتاشو
شما چه منبعی برای حرفتون دارین؟
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
چون ی امید واهی و شادی کاذب به ادم میده که بعد ی مدت تمرین و تکرار و نرسیدن به خواسته خب اون ادم بیشتر اذیت میشه یه جورایی واقعیت از وسط توهمات سیلی میزنه به ادم
من فقط کتاب زیاد راجبش خوندم و خب تو زندگیم اثرشو دیدم نه تنها من بلکه اکثر ادمای پولدار اطرافم باهاش اشنایی دارن و از همین طریق بارها از صفر اومدن بالا
بهترین کتاب اگه میخوای بخونی
بخواهید تا به شما داده شود استر و جری هکس
من فقط کتاب زیاد راجبش خوندم و خب تو زندگیم اثرشو دیدم نه تنها من بلکه اکثر ادمای پولدار اطرافم باها ...
ممنونم